Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Kablosuz Headset Kulaklık

Dostlar bende Rampage Drop Plus var. Kulaklıktan çok memnunum fakat biraz büyük ve terletme yapıyor. Ayrıca kablolu ürün. Bunu satıp yerine kablosuz ve kafamda olduğunu hissetmeyeceğim türden hafif, terletmeyecek bir kulaklık arıyorum. 7.1 özelliğidir, iyi ses kasılıyor gibi özellikleri...
  2. Xeaph

Kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulaklığı masaüstü pc de kullanacağım. Oyun için, video falan izlemek için headset yerine kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Öyle çok fazla ses kasma derdim yok, kimin hangi taraftan geldiğini anlasam yeter. Kaliteli kolay bozulmayacak, f/p ürünler varsa öneride bulunursanız mutlu...
  3. Xeaph

Bu ürünleri önerir misiniz?

Arkadaşlar şu iki ürün fiyat olarak da marka olarak da makul geldi bana. Yorumlar mısınız sizce bu iki ürün bu paraya f/p mıdır? Muadili olarak düşündüğünüz önerileriniz varsa alabilirim. Teşekkürler. https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-kirmizi-gaming-kulaklik/...
  4. Xeaph

Kulaklık çıtırdaması

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma tak çalıştır 4.0 bluetooth cihazı aldım. Her şey olması gerektiği gibi düzgün çalışıyor. Fakat bazen çıtırdamalar oluyor. Mesela youtube da bir şey izlerken diğer yanda discord da konuştuğum arkadaşımın sesi aşırı çıtırtılı, anlaşılmayacak şekilde boğuk geliyor...
  5. Xeaph

Bluetooth ile mikrofon kullanılır mı?

Arkadaşlar bluetoothlu kulaklığımı bağlamak için masaüstü bilgisayarıma bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum. Kulaklığım JBL T500 BT modeli. Bu kulaklığımın mikrofonunu bilgisayarıma bluetooth ile bağlandığımda bilgisayarda da kullanabilir miyim? Anakartım MSI B450M-A PRO MAX. Hangi adaptörü...
  6. Xeaph

GamePower Medusa Alınır mı?

Dostlar bir arkadaş önerdi kendisi de kullanıyormuş. Uygun fiyatlı güzel ürün dedi. Bende size sormak istedim. Bu fiyatlarda güzel ürün mü? Daha iyisini bulabilir miyim?
  7. Xeaph

Düşük Bütçeli Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar mikrofonu idare eder ayarda olan düşük bütçeli kulaklık önerilerinizi bekliyorum. İlerleyen zamanda daha iyisini almayı düşünüyorum ama şimdilik bütçem 300'ü geçmiyor. Ona göre önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  8. Xeaph

Bu kulaklık nasıl?

https://www.incehesap.com/steelseries-61506-arctis-3-white-gaming-kulaklik-2019-edition-fiyati-44324/ Bir çoğumuzun da bildiği bir ürün. Kulaklık almayı düşünüyorum aklıma direk bu geldi. Bu kulaklığı deneyimlemiş kişiler yorumlayabilir mi? Alınabilir durumda mıdır? Daha üstüne verecek param...
Top Bottom