Arama sonuçları: *

1. EmreBey52

2000 TL BT kulak içi kulaklık önerisi

Aklımda şu model var fakat bu kadar verip bir 700 daha ekleyip Pro alayım diyorum ama farklı iyi modeller de olabilir diye sormak istedim. Maksimum 1500- 2000 TL kulaklık önerir misiniz? Benim için önemli olan yoğun bass istiyorum ve mikrofonu iyi olsun. NOTHING CMF Buds 2 - Fiyatı, Yorumları Bu...
  2. EmreBey52

1000 Tl Kulak İçi Kulak Önerisi

Merhaba arkadaşlar. QCY HT05 marka kulaklığımı kullanıyorum 2024 ocakta aldım daha 1 sene olmadan bozuldu sağ taraf ses kısıklığı yaptı garantiye gönderdim ve kullanıcı kaynaklı filtre tıkanıklığı dediler ve bu 2.garantiye giden kulaklık ve yine aynısını dediler ve QCY N30 teklif ettiler 700 tl...
  3. EmreBey52

AOC GH300 İçin Pad Önerisi

Merhaba iyi forumlar AOC GH300 RGB kulaklığım var yaklaşık 2 sene oldu ve artık pedleri soyuldu hangi pad uyum sağlar yardımcı olur musunuz?
  4. EmreBey52

600 700 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi bluetooth

Merhaba arkadaşlar başlıkta ki fiyat bandında kulak içi kulaklık arıyorum. Qcy t13 kullanıyordum ondan memnundum kardeşime verdim kendime başka bir şey almak istiyorum benim için basslar daha ön planda ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
  5. EmreBey52

Kulaklık Önerisi

Bu bütçelerde arıyorum müzik konusunda tatmin etsin bi kaç oyunda da iyi ses versin yeterli.(Şuan rampage comfort kullanıyorum kullanan varsa onun gibi olabilir ses konusunda. ) https://www.itopya.com/aoc-gh300-rgb-71-surround-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16585#bYorum...
  6. EmreBey52

120 TL Mikrofonlu Telefon İçin Kulaklık Önerisi

Bu kulaklık var aklımda iyi midir müzik dinlemek için alacağım. https://www.kzkulaklik.com/urun/qkz-ak6-mikrofonlu-kulak-ici-kulaklik/ 1640336354 @Mert Özkaya
  7. EmreBey52

Bime Gelicek Olan Polo Smart Tws Kablosuz Kulaklık Fs45 Alınır mı ?

Sorum yukarda okula giderken takıcam genelde (tabi açılırsa :D ). Bu fiyata bu kulaklık alınır mı ? @Yasin Çelik
  8. EmreBey52

Philips Spk8614 Rampage X-Titan KbR95 hangisi?

Bu iki klavyeden hangisi alınır ? philips red switch de var blue da ancak rampage in sadece blue switchi var.
  9. EmreBey52

James Donkey 710 vs Rampage Comfort

Hangisi Alınmalı Sizce?
  10. EmreBey52

200-250 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Rush MAGIC RHX52 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık Aklımda bu kulaklık var 260tl ama sizede bi danışayım dedim bu mu yoksa sizinde önerdiğiniz söylediğim fiyatta öneriniz varmı? 200 250 arası olur. Sanal değilde normal 7.1 ler de bu fiyata varmı yoksa bütçeyi biraz daha arttırmak mı gerek
Geri