Arama sonuçları: *

1. FBMI

Cooler Master MH752 alınır mı?

Çok tavsiye edildi. Siz neler düşünüyorsunuz?
  2. FBMI

Logitech G Pro X alınır mı?

Anakartım Gigabyte B450M S2H. Tavsiye ediyor musunuz? Kısık ses ve sıkıntılı bir yazılıma sahip olduğu söyleniyor. Muadilleri neler?
  3. FBMI

1300 TL'ye kadar oyun için kulaklık önerisi

Çoğunlukla FPS oyun oynuyorum fakat müzik ve film performansıda kötü olmasın. Kablolu veya kablosuz olmasının bir önemi yok. Ama konforu önemli. Bu fiyata en iyisi olması benim için yeterli. Daha önce konu açtım ama 1-2 kişi yardımcı oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. FBMI

1300 TL'ye kadar oyun için kulaklık önerisi

Bütçemi biraz daha arttırabilirim. Anakartım B450M S2H. Bu fiyata en iyi kulaklık olsun yeter.
  5. FBMI

1200 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Kingston HyperX Cloud Alpha S, Logitech G Pro X, SteelSeries Arctis 5 2019 Edition, ASUS ROG Delta Core modellerini beğendim. Sizin tavsiyeniz nedir?
  6. FBMI

Kulaklık için ses ayarı nasıl yapabilirim?

Cloud 2 kullanıyorum fakat kurşun sesleri ayak seslerinden daha fazla geliyor ve USB ses kartı kullandığım içinde herhangi bir ayar yapamadım. Ayar yapabileceğim herhangi bir program ya da başka bir şey var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer bir şey yapamazsam iade edeceğim.
  7. FBMI

Cloud 2 hâlâ alınır mı?

800-1100 TL arası kulaklık arıyorum. Ama Cloud 2 indirimle 700 TL fiyat bandına düşebiliyor. Beklemek mi daha mantıklı yoksa başka bir kulaklık mı alınmalı? Ayrıca Alpha S almaya değer mi? Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum.
  8. FBMI

900-1100 TL arası kulaklık tavsiyesi

Gigabyte B450M S2H modeli anakart kullanıyorum. Bu bütçe aralığında en iyi modeller sizce hangisi? Ben aşağıdaki modelleri beğendim. Logitech G Pro X 1.125 TL SteelSeries Arctis 5 2019 1099 TL HyperX Cloud Alpha S 1055 TL
  9. FBMI

800 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Gigabyte B450M S2H modeli anakart kullanıyorum. Bu fiyata en iyisi olsun yeter.
  10. FBMI

Max 700 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Herhangi bir kriterim isteğim yok. Yani klasik olarak rahat olsun iyi bir sesi olsun yeter. 400-700 TL arası birkaç tavsiyeye açığım.
  11. FBMI

595 TL Corsair HS60 Pro alınır mı ?

Bütçem max 600 TL bir kulaklık arıyorum.HS60 Pro alınır mı ?
  12. FBMI

Max 600 TL kulaklık önerisi

Herhangi bir kriterim yok .En iyisi olsun yeter.
  13. FBMI

MSI IMMERSE GH50 alınır mı ?

İtopya'da şu an 579 TL. MSI kulaklıklar hakkında bir bilgim yok. Bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeniz var mı?
  14. FBMI

Max 400 TL kulaklık tavsiyesi

Rampage Drop Plus bu fiyat segmentinde aşırı tavsiye ediliyor.Siz ne diyorsunuz ? Tavsiyeleriniz nedir ?
  15. FBMI

Max 450-500 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Günlerdir araştırıyorum ama bir türlü uygun olanı bulamadım.Logitech G332 SE modelini çok merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Anakartım Gigabyte B450M S2H.
  16. FBMI

Cloud Alpha mı Razer Kraken T.E mi ?

Anakartım Gigabyte B450M S2H.Cloud Alpha 700 TL Razer ise 739 TL.Sizce hangisini almalıyım ?
  17. FBMI

Max 600 TL Kulaklık önerisi

10 Gündür araştırıyorum ama bir türlü bulamadım.Tercihim stereo bir kulaklık çünkü sanal 7.1 bana gereksiz geliyor.Deri kulaklık rahatsız ediyor kumaş olursa daha iyi olur ama yine de her türlü öneriye açığım.Biraz daha mantıklı gelen kulaklıklar ise Corsair HS50 Pro,Cooler Master MH630 ve Asus...
Geri