Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Razer Thx spatial auıdıo artık birisi yardımcı olsun lütfen

Arkadaşlar burası nasıl bir Forum Bilmiyorum Yıllardır bu Forum'un içerisindeyim ama 3. konumu açmış olmama rağmen yardımcı olan kimse yok razer blackshark V2x Kulaklığımı aldım sesi kötüydü 7.1 i aktifleştirmek için kutunun içinden çıkan kodu yazdım ama tatmin olmadım İnternetten araştırdım...
  2. M

Yardım Kulaklık gereksiz fazla bass vuruyor

Razer blackshark v2x kulaklığım inanılmaz gereksiz bass vuruyor ve kesinlikle 7.1 açmama rağmen ayak sesi falan kasılmıyor sesin nereden geldiği anlaşılmıyor yani nasıl bir çözüm var bunu kulaklık bekledim performansın çok çok altında Rampage confort kulaklığım bile bundan çok daha iyiydi hem...
  3. M

Yardım Razer Blackshark v2x için en iyi driver ayarları

Kulaklığı Rampage Comfort kulaklığımdan sonra kullanmaya başladım ama kesinlikle bekledim performansın altında mikrofon kalitesi kesinlikle Muazzam ama fotoğrafta belirtmiş olduğum gibi 7.1 aldığım zaman oyunlar müzikleri hiçbir şey ses vermemeye başlıyor hoparlör aldım zamanda 7.1...
  4. M

Yardım Razer blackshark v2x vs asus tuf h3

Arkadaşlar elimde 3 tane kulaklık var Rampage comfort Razer Blackshark v2x Asus tuf h3 LOL valorant gibi oyunlar oynuyorum müzik de dinliyorum mic de kullanıyorum ikisini satıcam birini kendim kullanıcam sizce ne yapayım? Hangisini kendim kullanayım
  5. M

Yardım Razer Blackshark v2x kulaklık alınır mı

Arkadaşlar soru başlıkta kullanan tavsiye eden var mı 400 liraya 0 alıcam uygulama üzerinden
  6. M

Yardım James Donkey kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar James Donkey 710-711 ve 712 den birini almayı düşünüyorum ama inceleme videolarına sponsorluk olduğu için sanırım öve öve bitiremiyorlar ama kullanıp beğenen de var markaya eşşek diyip aşağılayan sakın alma diyen de var piyasada 220 liraya 710 711 den daha iyisi yok gibi geldi bana...
  7. M

Yardım Steelseries artics 3 kulaklığım ses vermiyor

Bugün kargodan steelseries artics 3 kulaklığım geldi masaüstü bilgisayarıma taktım ama ses vermiyor okumuyor tanımıyor kısacası çalışmıyor nedenini nedir çözümü nedir
  8. M

Yardım Herkesin tavsiye ettiği kulaklığı aldım sonuç hüsran oldu

Kulaklık tavsiyesi istemiştim sizden hepiniz rampage comfort tavsiye etmiştiniz ama hüsrana uğradım evet ses kalitesi fena değil ama 7.1 kesinlikle yeterli seviyede değil hatta yanlış info verdirttiği bile oluyor takım arkadaşlarıma malzeme kalitesine gelicek olursak da alalı 3 hafta olmasına...
  9. M

Yardım James Donkey 711 mi 712 mi?

Arkadaşlar 2 üründe 2.el ama temiz 0 ayarında az kullanılmış 711 166 tl 712 248 TL sizce bu fiyat farkına değer mi? Fiyat tabii ki herkes gibi benim içinde önemli çok büyük bir fark yoksa 711i almak isterim acil geri dönüş yapabilirseniz sevinirim
  10. M

Yardım 230 TL bütçeye 7.1 oyuncu kulaklığı

Allah rızası için biri yardım etsin artık 1 aydır inceleme videoları izliyorum araştırıyorum gamepower medusa sipariş ettim geldi leş gibi çıktı iade ettim 1 tane bile sorunu olmayan parasını son kuruşuna kadar hakeden bir kulaklık bulamadım internetten gördüklerinizle değilde kullanıcı olarak...
  11. M

Yardım Steelseries arctis raw mı? Gamepower medusa mı?

Arkadaşlar gamepower medusa aldım ama dip ses proplemi var ve yüksek ses açınca cızırtı geliyor 230 TL ye aldım iade edicem aynı ürünü farklı siteden almayı düşünüyordum ama dolap uygulamasında temiz steelseries arctis raw buldum 230tl ye 7.1 olmadığını biliyorum ama steelseries sonuçta valorant...
  12. M

Yardım 180 TL yi geçmeyecek gaming 7.1 kulaklık tavsiyesi

Valorant tarzı ses kasmam gereken fps oyunları için 7.1 olan f/p ürünü hangi gaming kulaklığı alabilirim?
  13. M

Yardım jbl500bt kulaklık blutooth adaptörü ile mikrofonu ve sesi kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar jbl500bt kulaklık var aşırı memnunum ama bir sorum olucak. Kablosuz olduğu için masaüstü pc' de kullanamıyorum kulaklık mikrofonlu bluetooth adaptörü alırsam valorant lol gibi oyunlarda mikrofonunu kullanabilirmiyim? Yoksa kulaklıkda'ki mikrofon sadece telefon görüşmeleri için mi...
Geri