Arama sonuçları: *

1. lia shine

3000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Müzik dinlemek için alacağım, basslar benim için önemli. Araştırdığım üzere liberty 4 nc benim istteklerime göre en iyisi fakat tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. lia shine

3000 TL'ye kadar TWS Kulaklık Önerisi

Müzik dinlemek için alacağım, basslar benim için önemli. Araştırdığım üzere liberty 4 nc benim istteklerime göre en iyisi fakat tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. lia shine

Buds 2 Denize Düştü Şarj Kutusu Şarj Almıyor

Kankalar direkt olaya giriyorum, deniz kenarında otururken kulaklık kutusuyla beraber taşların arasına düştü ve taşların arası da şansıma su doluydu. Hemen elimi suyun içine attım kulaklığın kutusunu da kulaklıkları da aldım. Hatta kurulayayım derken tekrar düşürdüm kulaklığın tekini ahahahsh...
  4. lia shine

1000 TL Kulaklık Önerisi

Fps oyunlarında ses kasmada problem yaratmayacak mikrofonu net olan kulaklık önerir misiniz
  5. lia shine

Cloud Alpha mı Cloud II mi almalıyım?

Ses kartım Realtek ALC897
  6. lia shine

Kraken T.E ile Kraken v3x değişilir mi?

Kraken T.E kulaklığım için iade ya da değişim uygun görülmüş. İadede 600 lira değişimde kraken v3x muadil görülmüş :D kraken v3 olsa kabul edicem ama v3x olunca kafam karıştı.
  7. lia shine

Galaxy Buds2 Sağ Kulaklık Şarj Olmuyor

Kulaklık suya girmedi bir şey olmadı sadece şarj kutusunun içerisinde 1 2 kere düştü o kadar. Anlamadığım şey mıknatıs çekiyor diye direkt bırakıyorum kutunun içine şarj olmuyor. Sadece bastırınca bir de biraz sağa sola çevirince kırmızı ışık yanıyor ve şarj olmaya başlıyor. Ne yapmam gerekiyor...
  8. lia shine

Galaxy Buds2 İçin Kılıf Önerisi

Galaxy Buds2 kulaklığım çizilmeye başladı o yüzden kılıf önerisi istiyorum. Kenarda 200 liracığım var fakat 200üün 200ünü harcamak istemiyorum ayrıca Amazonda 50 Tl indirimim var.
  9. lia shine

Galaxy Buds 2 Soldan Az Ses Geliyor

15 dakika önce hiçbir sıkıntı yoktu gayet normal bir şekilde kullanıyordum kulaklık biraz yağlı geldi hafif nemli bir ıslak mendille sildim soldan az ses gelmeye başladı sıfırladım ama olmadı.
  10. lia shine

Amazon 1200 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Galaxy Buds2 var şuan sadece. Ben Barracuda X istiyom aglayacagım 😭
  11. lia shine

1200 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

soru başlıkta 1658086617 kablosuz*
  12. lia shine

Razer Barracuda THX Olayı

Ben barracuda x almayı planlıyorum fakat forumlarda THX programı kulaklığı aldığımız için 20 dolardan 10 dolara düşüyormuş. Hali hazırda THX sertifikalı Krakenim var ve THX ayarları yapabiliyorum. Barracuda X aldıktan sonra benim THX için 10 dolar vermem gerekir mi ?
  13. lia shine

1200 TL'ye Razer Barracuda X Alınır Mı ?

soru başlıkta
  14. lia shine

Razer Kraken Kafa Bandını Garantide değişir mi ?

kafa bandı yerinden çıktı takıyorum sürekli çıkıyor garantiye götürsem uğraşırlar mı ?
  15. lia shine

920tl Razer Kraken T.E dan daha iyisi var mı ?@

soru başlıkta ben kullanıyorum ama 900 lira eder mi bilmiyorum size sormak istedim
  16. lia shine

Kulaklığın sağ tarafı çıktı nasıl takabilirim ?

Kardeşim kulaklığı koltuğun üzerinde bırakmış ama 2side ben yapmadım diyor. Yani böyle bir şey nasıl oluyor anlamadım. Ve adını bilmediğim kulaklık büyüklük kademe demirini içine sokunca oturmuyor. Garantiye göndersem yapılır mı ?
  17. lia shine

Razer Kraken T.E kafa bandı yerinden çıktı.

Anlamadığım bir şekilde kulaklığın sağ tarafındaki deri kısmı yerinden çıktı, içine sokmaya çalışırken bu sefer sünger kısmı da çıktı bu durumda ne yapabilirim ?
  18. lia shine

Kulaklık padleri kulağıma değiyor

Kraken T.e kullanıyorum sağ kulağımda hiç bir şey yok ama sol tarafta kulağımın ucu kıvrılıyor sanırsam ve rahatsız ediyor bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı?
  19. lia shine

Deri pad sabunlu suya sokulur mı ?

Kraken T.E deri padleri yıkanır mı veya sabunlu suya sokulur mu ?
  20. lia shine

Yardım Ses geliyor gözüküyor ama gelmiyor

Kraken T.E aldım Kulaklık İşitme Seçeneğini seçince ses geliyor ama thx düğmesiyle açıp kapatınca hiç bir şey değişmiyor THX Synapse seçince ses geliyor gözüküyor ama gelmiyor nasıl çözülecek bu sorun bilenler yardımcı olabilir mi? 1627076235 up be abi
Top Bottom