Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
  2. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar! Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım stand ile kullanacağım. Genel olarak yayın ve RolePlay ile kullanmayı düşünüyorum. Tecrübeleri olan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Fifine Ampligame A6T RGB MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon
  3. rasitozbkk

MAONO PD200X USB/XLR VS FİFİNE A6T

Selamlar bu iki ürünn arasında kaldım. Genellikle Rp ve yayın için kullanıcam sizce hangisi daha iyi olur ?
  4. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar Stand kolu ile kuracağım harici mikrofon arıyorum ama f/p bi ürün bulamadım. Deneyimi olan söylerse sevinirim.
  5. rasitozbkk

Stand ve harici mikrofon tavsiyesi

Selamlar sesi güzel net verecek ve stand ile birlikte önerdiğiniz mikrofon var mı ? Bütçe max 3k
  6. rasitozbkk

HAVİT H2039BG KULAKLIK

Selamlar 1700 tl ye sipariş verdim sizce iyi mi ? Bu fiyata zor çıktım kulaklık için sizce daha iyi bir marka alınır mı bu fiyata
  7. rasitozbkk

HAVİT H2039BG ALINIR MI ?

Arkadaşlar indirimle 1500 1600 gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyat bandında alınacak bir ürünmüdür kendisi Alternatif seçeneği olan yönlendirirse sevinirim. 1731353152 Up up
  8. rasitozbkk

KULAKLIK VE MOUSE ÖNERİSİ

Selamlar bu sistemi sipariş ettiim. 1000’er ₺ hem kulaklık hem de mouse alıcam tavsiyeniz nedir? Kulaklık için mikrofon kalitesi önemlidir. İyi forumlar
  9. rasitozbkk

Yardım GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Selamlar genel olarak oyun için kullanacağım ve mikrofon kalitesi benim için çok önemli. 2000₺ gibi bir bütçem var öneriniz nedir ? FifineH6 nasıl sizce ?
  10. rasitozbkk

H2002P Kulaklığı nerden alabilirim ?

Çok beğendiğim bi kulaklık oldu araştırdığım kadarı ile driver vs falan ama bulamıyorum nerden alabilirim
  11. rasitozbkk

Yardım Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selamlar ! Sistem alırken kulaklıklar arasında kaldım. Sizce ne seçmeliyim ? Aralarında ki farklar neler ? İyi forumlar. HAVİT GAMENOTE H2002D HAVİT GAMENOTE H2002P (Ürünün aktif stoğunu bulamadım.) 1730747119 Veya bu fiyat aralığı tavsiye ederseniz de sevinirim.
  12. rasitozbkk

Max 250 300 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba bütçem Max 300 aşamam spor ve muzik için kullanicam önerilerinizi bekliyorum
  13. rasitozbkk

Telefon için Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba gündelik hayat için kulak içi kulaklık önerisini verebilirmisiniz. Butçe 200 250 tl mikrofonunun kaliteli olması daha iyi olur. Oyunlarda ses gecikmesi olmasını istemem
  14. rasitozbkk

Android Telefonlar için kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar kendime poco f3 alıcam yanında kendime airpods tarzı Bluetooth kulaklık öneriniz var mı
  15. rasitozbkk

Tronsmart Sono mu Trust GXT 450 mi?

Arkadaşlar, o kadar arada kaldım ki anlatamam size. Lütfen beni aydınlatın. Nedeni ile yazarsanız sevinirim. Bütçe 250 TL. 1603490350 Kimse bilmiyormu :cry:
  16. rasitozbkk

Trust blizz GXT 450 alınır mı?

Arkadaşlar uzun zamandır kulaklık araştıryorum ama sizce bu kulaklık nasıldır? Rahatlık ve kafaya oturuş açısından nasıldır kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler... Bütçe: 250 TL civarı.
  17. rasitozbkk

Öneri Bu kulaklıklardan hangisini almalayım

Arkadaşlar ben Tronsmart Sono alıcaktım fakat stoklardayoktu. Fakat bugün baktım stoklara gelmiş tabi zamlı şekilde. Benimde almayı planladğım başka kulaklık varda hangisini almalıyım...
  18. rasitozbkk

250-300 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba ben kulaklık alacağım ama kararsız kaldım. Fiyat performans olarak tronsmart sono alacaktım fakat stoklarda yok. Bana mikrofon kalitesi ve rahatlık açısından güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  19. rasitozbkk

250 Tl kulaklık Önerisi

Arkadaşlar daha öncede konu açtım ama gerçekten öok karsızım. GXT 450 alıcaktım fakat yüseklik ayarlanmıyormuş. Rampagede önerebilirsiniz. Şİmdiden teşekkürler
  20. rasitozbkk

Oyunlar İçin Kulaklık önerisi

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi mikrofon ve ses kalitesi güzel olan kulaklık arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bütçe: 250-300
Geri