Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yardım Mikrofon Sadece Bilgisayar Sesini Veriyor Ne Yapmam Lazım?

Kulaklık modeli Havit H2002D, Kulaklık tek jaklı tasarımda geliyor ancak kutu içeriğinde kendi çoğaltıcısı mevcut. Mikrofonu bilgisayarın sesini yansıtıyor ne yapmamız lazım? Denediğim şeyler: Kulaklığı telefonda denedim düzgün çalışıyor. Bilgisayarın ön ve arka panelinde sıra sıra denedim...
  2. Hudzell

900-1400 tl kulaklık önerisi pc

gaming için fp 900-1400 tl kulaklık önerisi lazım
  3. Hudzell

FP kablolu telefon kulaklığı önerisi

Dostlar bütçe minimal olduğundan gösterebildiğiniz en ucuz öneriye göre ayarlayacağız. Fp kablolu kulaklık önerisi istiyorum günlük kullanım için.
  4. Hudzell

1000 TL kulaklık önerisi

Maks 1100 TL PC için oyuncu kulaklık önerisi bekliyorum acilinden.
  5. Hudzell

600-700 TL kulaklık önerisi

Arkadaşım adına soruyorum indirim bekleyecek konumda değil ne yazık ki fp öneri istiyoruz.
  6. Hudzell

200 TL TWS kulaklık önerisi

Dostlar kulaklık piyasasını bilmiyorum bu bütçenin üzerine en fazla 50 TL daha çıkabilirim. Fiyat performans olsun yeter. Zaten 3 yıldır aliexpress'ten 10 TL'ye aldığım kulaklığı kullanıyorum. 1673202080 @şahin doğan
  7. Hudzell

200TL TWS kulaklık önerisi

Evet bütçe arttı. Bütçeyi esnetemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Önünüze her çıkan 200 TL'lik kulaklıkları önermezseniz sevinirim, bu işten anlayan kişiler yorum yaparsa daha iyi olur. @Evil Belief
  8. Hudzell

100 TL TWS kulaklık önerisi

Fiyatına göre kaliteli olsun yeter. Bütçe 120 TL'ye kadar esneyebilir, üstüne çıkamam. @Evil Belief hocam bilginiz var mı ?
  9. Hudzell

Öneri 160 TL TWS kulaklık önerisi

Bütçeyi daha fazla arttıramam. Fiyatına göre uygun ve kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  10. Hudzell

Öneri Type-C kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşım alıyor bütçe max 30 TL fiyatına göre iyi bir öneride bulunursanız iyi olur. @Evil Belief bilginiz var mı ?
  11. Hudzell

Yardım Kulaküstü kulaklığın üst deri kısmı ne ile silinir ?

Dostlar CH321 model kulaklığım var üst kısmı deri burasını ne ile silebilirim ?
  12. Hudzell

max 150 tl bluetooth kulaküstü kulaklık önerisi

gündelik kullanım için kaliteli dayanıklı kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi alabilir miyim ? bütçe max 150 tl
  13. Hudzell

Yardım Cooler Master CH321 Kulaklık Nasıldır ?

dostlar bu kulaklık nasıl ? fiyatını hak ediyor mu ? https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/
  14. Hudzell

Öneri 250 TL kulaklık önerisi

bütçe max 250 tl daha fazla aşamıyorum bu fiyata uygun kulaklık önerir misiniz ? "üstüne 20 koy 30 koy" gibi ifadelerle gelmeyin lütfen
  15. Hudzell

Yardım Corsair HS35 kulaklık alınır mı?

bu fiyata daha iyisi bulunur mu ? bu kulaklık nasıl ? https://www.incehesap.com/corsair-hs35-stereo-karbon-ca-9011195-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-44208/
  16. Hudzell

Öneri 250 TL Kulak üstü Kulaklık önerisi

Dostlar 250 tl'yi fazla geçmeyecek şekilde (maks 20tl) hem gündelik kullanım için hem de oyun için olacak şekilde 2 tane kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz ? Mümkünse gündelik kullanım için olan kablosuz olsun dışarıda da kullanmayı düşünüyorum *her birinin fiyatı 250 tl olacak*
Geri