Arama sonuçları: *

1. S

Spor için kulak üstü kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bu kulaklığı spor için almayı planlıyorum.Tavsiye eden oldukça var.Sizce nasıl? Tavsiyeniz var mı
  2. S

2k bütçeye oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar iyi forumlar.2kya oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Kablolu kablosuz fark etmez.Benim için kaliteli olsun yeter.Önceden kullandığım gamepower mihawk kulaklığı mefta gibi bir şey.O kulaklığın mikrofonu güzeldi ve müzik için iyi idi.Tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. S

Müzik için kablolu kulaklık (Telefon) 400 500TL

Merhaba.Müzik dinlemek için kulaklık arayışındayım.Telefon için alacağım.400 500 Tl arasında olursa sevinirim.İyi forumlar
  4. S

Cloud 2 mi ? Void Elite mi ?

Merhaba kulaklık alıcam fakat kararsız kaldım 2 model arasında.Şuan Gamepower mıhawk kullanıyorum ve kaliteli bir kulaklık almak istiyorum Şuan almak istediğim 2 model arasında kaldım Corsair Void Elite ve Hyperx Cloud 2 Hangisini önerirsiniz ve neden ? Daha iyi model dediğiniz varsa ve...
  5. S

Mavi ekran sorunları

Pcde mavi ekran hatası aldım.Daha sonra pcyi tekrar başlattım ve kulaklığımın mikrofunu çalışmıyor.Discord gibi platformlara bağlanıyorum sadece kulaklık çalışıyor.Mikrofon çalışmıyor.Driver fln indirdim fakat bir türlü çalıştıramadım
Geri