Arama sonuçları: *

1. IronClaw

Rampage Comfort alınır mı?

Arkadaşlar aslında ben fury x alacaktım 500 küsür tl ye ama bugün bi girdim trendyola ürünün fiyatı 1600tl omuş bende comfort almaya karar verdim sizce alınır mı? 250tl ye
  2. IronClaw

650 TL'ye FURYX alınır mı?

FURYLEVELL in n11 hesabından alıcam sizce fiyatı nasıl değer mi? veya bu fiyata daha iyi bir kulaklık var mı?
  3. IronClaw

Arkadaşlar kulaklık önerir misiniz?

Şuan aklımda transmart sono var.
  4. IronClaw

Mikrofon özelliklerinde geliştirmeler bölümü yok.

Ne yaptıysam getiremedim, kulaklıkta arkadan cızırtı geliyor.geliştirmeler kısmından ayar yapmam gerekiyor fakat, yeniden HD Audio Driver indirmeme rağmen hala gelmedi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  5. IronClaw

40TL ye driverı kullanılmayan sıfır rampage kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar bir tane arkadaşım toptancıdan tanesi için çok ucuz bir fiyata 150 tane rampage kulaklık aldı. Bana test için verdi bütün aksamları sorunsuz çalışıyor fakat driver kulaklığı tanımıyor. alayım mı sizce jelatinleri falan üzerinde ama kutusu yok bu arada alacağım kulaklık snrw4
  6. IronClaw

Yardım Çok ucuz fiyata driverı kullanılmayan rampage kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar bir tane arkadaşım toptancıdan tanesi için çok ucuz bir fiyata 150 tane rampage kulaklık aldı. Bana test için verdi bütün aksamları sorunsuz çalışıyor fakat driver kulaklığı tanımıyor. alayım mı sizce jelatinleri falan üzerinde ama kutusu yok bu arada 1606388439 Alacağım kulaklım snrw 4
  7. IronClaw

Bu kulaklığı sizce alayım mı?

https://ty.gl/s9artwhp
  8. IronClaw

TRENDYOL dan 150tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar ses kasabileceğim 150 tl lik bir kulaklık önerir misiniz??
  9. IronClaw

kulaklık önerisi 160-170TL

arkadaşlar bütçem 160-170 ses kasabileceğim bir kulaklık olursa sevinirim
Top Bottom