Arama sonuçları: *

1. E

DROP plus 7.1 rampage /

arkadaşlar drop plus aldım kullanamadım daha tam driver ını indirmeye çalışıyorum FURY LEVEL:https://www.desteksegment.com/urun/rampage-rm-k60-drop-plus-all-in-one-usb-7-1-typ-c-ve-3-5mm-cikisli-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik in videosundaki linkten indirmeye çalışıyorum inmiyor...
  2. E

kulaklıktan / bluetooh speakere geçiş

arkadaşlar oyunlarda kulaklık kullanıyorum ama oyun dışı kulaklık sarmıyor ve kasa nin arkasına veya önüne hoparler takmak istemiyorum nedense :) o yüzden bluetoohlu bi speaker alıcam ve kablosuna sarj aletindeki ucu takıp direk prize bağlayıp o hep orda takılı dursa bilgisayarada bluetoohtan...
  3. E

Rampage DROP PLUS alıcam başka var mı bu aralarda ?

iyi ggünler arkadaşlar rampage drop plus alıcam yüksek ihtimal ama insan acaba mı diyor ses kasma, almışken iyi bi kulaklık olsun diye insan düşünüyor. Drop plustan daha iyisi varsa bütçeyide artırabilirim biraz daha koy şu var dediğiniz var ise lütfen paylaşırsanız sevinirim.
  4. E

Fury X Alıcam Ama ?? Vs kablolu mu

Merhabalar herkese iyi günler fps oynucam kulaklık lazım.. Fury X WİRELESS aklıma yattı bu kulaklıkla pubg de olsun diğerlerinde olsun adamların geldikleri yönü, ayak seslerini çıkardıkları seslerini rahatlıkla alırım demi kablosuz diye bir sorun çıkarır mı o aklıma takıldı çıkarmazsa böyle bir...
Top Bottom