Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

1000 TL'ye Kadar F/P Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi kardeşim için F/P bir şeyler arıyorum. İlla 1000 TL olmak zorunda değil. Mikrofonu sesi kötü ve kısık iletmemeli, bu bütçede çok var diye biliyorum. Gerekirse bütçe biraz aşılabilir.
  2. Emir Aydın

100 TL'ye Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Önerisi

Selamlar. :) Bütçe bir hayli düşük. Ancak kulaklık ders dinlemek için kullanılacak. Yani efsane basslara sahip bir müzik kulaklığı aramıyorum. Yine de bu bütçede en iyi ses kalitesine sahip olan kulaklığı arıyorum ancak bu tür kulaklıklar hakkında pek fazla bilgim yok. Aklımda hangisinin...
  3. Emir Aydın

SF 920 Mikrofon Alınır mı?

Selamlar :) Soru başlıkta. Bu fiyata sanırım en iyisi budur diye düşünüyorum. Deneyimleyen veya hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
  4. Emir Aydın

AUX ve 3.5 mm Jak Aynı Şey midir?

Selamlar :) Biraz araştırdım ancak kesin bir cümle bulamadım. Bana "AUX ve 3.5 mm Jak aynı şeydir" veya "değildir" şeklinde kesin bir dille söyleyebilecek var mı ?
  5. Emir Aydın

Çok Düşük Bütçeli Mikrofon Önerisi

Selamlar :) Kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için yeni bir mikrofon almak istiyorum. Ancak mikrofonlar hakkında detaylı bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. 50 TL bütçe ile hangi mikrofonu önerirsiniz ? Açıkçası çok bir beklentim yok ancak çevre sesini çok almasın istiyorum.
Top Bottom