Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Öneri Kablosuz kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Max 1200 TL bütçem var. Xiaomi, Jbl, Apple gibi kaliteli bilinen markalardan güzel bir kulaklık istiyorum. Çoğunlukla bisiklet üzerinde ve telefonda konuşurken kullanacağım ona göre kulaklık istiyorum. 1200 liranın altında kalsa iyi olur o sayıyı bile zor verdim
  2. Dolar Bey

300-400 TL arası kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam Sık sık oyun oynayan birisi değilim hatta oyun oynamıyorum diyebilirim artık. Ses kalitesi iyi olan,oyun amaçlı olmayan DIŞ GÖRÜNTÜSÜ iyi olan,ağır olmayan bir kulaklık arıyorum. Bütçem en fazla 400 TL ÇOK İYİ BİR KULAKLIK OLMADIĞI SÜRECE bütçeyi fazla aşmadan önerin lütfen...
  3. Dolar Bey

gözlüklüyüm ve kulaküstü kulaklığım var

nasıl alışkanlık olur kulak arkasında iz bırakması sıkıntı değil zaten görünmüyor ama gelen acı var uzun süreli kullanımda gözlüklü bu durumda olanlar yardım etsin
  4. Dolar Bey

Jbl Tune500 BT fiyatı 1 yıldır değişmedi

Çok çok kaliteli bir kulaklık 1.5 sene falan önce babam bana 350 tl ye almıştı ve şimdide 350 tl tüm elektronik şeylerin fiyatları uçtu peki bu kulaklık neden aynı ? sorunuz varsa kulaklıkla alakalı sorabilirsiniz
  5. Dolar Bey

Jbl tune500by sadece müzik için bağlanıyor

Arkadaşlar kulaklığım jbl tune500bt çok kaliteli çok memnunum ama pc ye sadece müzik için bağlanıyor zoom da ders yapıyorum kulaklıktan ses gelmiyor şarkı açıyorum kulaklıktan ses geliyor zoom un sesinin gelmesini istiyorum nasıl yapacam ? söylememeniz için söylüyorum ekranın aşşağısındaki ses...
Top Bottom