Arama sonuçları: *

1. S

steeleries arctis 3 ses ayarı ?

herkese iyi forumlar öncelikle steeleries arctis 3 kulaklığını aldım ve şuan mikrofon güzel ama sesler derinden ve az geliyor oyun oynarken tam ses alamıyorum birde linki koyuyorum bakarmısınız bu kulaklık 2019 mu 2018 mi yoksa düz arctis 3 mü anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...
  2. S

steeleries arctis 3 550 tl alınır mı ?

herkese iyi akşamlar az önce steelseries arctis 3 indirimde gördüm ve şuan 550 tl sizce alınır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  3. S

Steelseries arctis 1 alınır mı 450 tl ye ?

Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle 500 tl bütçem var ve biraz kulaklık araştırması yaptım ve sterlseries arctis 1 buldum ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı CS:GO oynuyorum çoğunlukla beni pişman eder mi? yardımcı olursanız sevinirim kulaklığı kullanıp tecrübe arkadaşlardan yardım...
  4. S

Corsaır hs 50vs artics 1 ?

Herkese iyi geceler diliyorum bir kulaklık alıcam ve 500 tl bütçem var biraz göz attım ama fiyatlar uçuk malum 3 kulaklık arasında kaldım Steelseries artics 1 Corsaır hs 50 Steelseries artics 3 Sadece oyun oynamak için alıyom kaliteli ses ve mikrofon lazım sizce bunlardan bir tanesi alınır mı?...
  5. S

rampage carisma 7.1 pedini nerden alabilirim ?

MERHABA,arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi RAMPAGE CARİSMA kulaklığım pedleri aşındı ve pedlerini internet üzerinden bulamadım farklı model kulaklık pedi olurmu yoksa nerden bulabilirim bulabilen varsa link atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Geri