Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

2.000-2.500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Oyun oynamak dışında sıkça müzik de dinleyeceğim o yüzden önereceğiniz kulaklık özellikle bassları kulağa kuvvetli vuran bir kulaklık olmalı
  2. CesarVialpando

İzmir'de Kulaklık Tamirci Önerisi

QCY T13 kulaklığımın sol tarafından cızırtı sesi geliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda Hepsiburada'yı aramamı söylediler. O da çok uğraştıracak şimdi. Ben de tamirciye vereceğim. Önerinizi bekliyorum.
  3. CesarVialpando

300 TL Kulakiçi Kablolu Kulaklık Önerisi

Kablosuz olanları pek benlik değil. Sanki kulağımdan düşecekmiş gibi oluyor :) Bassları güzel veren ve kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum.
  4. CesarVialpando

Xiaomi Earbuds Pro 3 Alınır Mı?

Soru yukarıda.
  5. CesarVialpando

Kulaklık Süngeri Koku Yapıyor Nasıl Gideririm?

Havalar sıcak olduğundan ve kulaklık süngeri kumaş olduğundan kulaklık çok terletiyor ve bir süre sonra koku oluyor. Nasıl giderebilirim?
  6. CesarVialpando

Yeni Kulaklık Aldım Fakat Karşıma Bu Çıktı Neyi İşaretlemeliyim?

Merhabalar hyperx cloud stinger core kulaklığım yeni elime ulaştı fakat taktığımda karşıma bu çıktı neyi işaretlemeliyim?
  7. CesarVialpando

350 TL Bütçe İle Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Merhabalar bütçem en fazla 350 TL. Ben birkaç tane kulaklık buldum fakat hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım yardımcı olur musunuz? Eğer sizin de farklı bir öneriniz varsa aşağıda belirtebilirsiniz.(James Donkey, Rampage, Gamepower gibi markalar dışında)...
  8. CesarVialpando

300-350 TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve mikrofonu ve ses izolasyonu iyi olmalı. Fiyat maksimum 350 TL lütfen daha fazlasını önermeyin. James Donkey, Rampage, Gamepower gibi markalardan önermezseniz sevinirim. Ayrıca kendi bulduğum birkaç tane bulduğum modeli de aşağıya ekleyeceğim...
  9. CesarVialpando

Kasamın ön jak girişleri çalışmıyor

Selamlar jbl c100 kulaklığımı kasamın ön jak girişine takmak istediğimde kulaklık algılanmıyor ancak hoparlöre taktığım zaman okuyor fakat hoparlörüm biraz dandik. Bunu kasanın önüne takmak için bir yol yok mudur. Anakartım msi a320m-a pro acaba bununla bir ilgisi olabilir mi şimdiden herkese...
  10. CesarVialpando

50-80 tl arası kulakiçi kulaklık önerisi

50-80 tl arası bir fiyata kulakiçi kulaklık önerir misiniz?
Geri