Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Öneri Arctis Benzeri Kulaklık Var Mı?

Tasarımı Arctis serisine benzeyen kablolu+kablosuz önerebileceğiniz kulaklık modelleri var mı ? İndirimlerde iyi bir tane denk gelirse almak istiyorum. Arctis 1 ve 3'ü denedim, seslerini pek beğenmedim ancak tasarımları çok hoşuma gidiyor o yüzden tasarım olarak benzeyen başka kulaklık arıyorum...
  2. Ricciardo

1.5k Kulaklık Önerisi

Herkese merhabalar, bir arkadaşım kulaklık alacak. Mikrofon kalitesi önemli, canlı ders vermek için kullanmayı planlıyor. Kendisi oyun da oynuyor oyuna da elverişli olması lazım. Wireless olma şartı yok, tercihen kablolu olsun. Bütçe 1-1,5k , gerekirse bir tık daha zorlar sanırım. Aklımda Cloud...
  3. Ricciardo

Yardım Tronsmart Sono Mic Kayboldu

Tronsmart sono kulaklığımın tak çıkar mikrofonunu kaybettim ve bulamıyorum, bunun için yedek parçalık bir durum vs var mıdır yoksa kulaklığa mic takma işini unutacak mıyım?
  4. Ricciardo

Müzik&Oyun Kafa Üstü Kulaklık Önerisi

200-250tl dolaylarında öncelikli kullanımı müzik dinlemek olacak, yastıkları kulağı tam içine alacak kafa üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Fps oyunları da oynuyorum sanal 7.1 fena olmaz ama şart değil, oyunlarda üzmesin yeter. Müzik deneyimimi ileri seviyeye taşımak istediğim için...
Top Bottom