Arama sonuçları: *

1. Doğukan

BlackShark V2 Pro 2023 Deneyimim ve Cloud 3 Wireless'a geçiş önerisi

BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyordum çok memnundum fakat kulaklık kenarlarından kendi kendine kırıldı. Arkadaşlarımın da başına gelmesinden sonra olayı araştırmaya koyuldum. Kulaklığın plastik kısımlarım kırılması cihazın kronik sıkıntısıymış. Ayrıca aldığım dönemde 1-2 ay civarı sürücü...
  2. Doğukan

Cloud II den Kablosuz kulaklığa geçiş

Cloud 2 kullanıyorum. Ses kalitesinden oldukça memnunum fakat kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Klavye ve mouse Razer set yaptım kulaklığı da sete dahil edip Blackshark v2 PRO düşünüyorum. Araştırmalarıma göre çoğunluk kısım kulaklıktan memnun fakat alternatif markalara da açığım. Bütçe 6000...
  3. Doğukan

Kablosuz Kulaklık Önerisi

HyperX Cloud II modelini kullaniyorum. Ses konusunda kaliteli fakat uzun kullanımda başımı ağrıtıyor. Kablosuz kulaklığa geçmeye karar verdim. Bütçem esnek çok üst seviye olmasına gerek yok. Kaliteli ürün ve fikir arıyorum. FPS tarzı CS GO sık sık oynuyorum
  4. Doğukan

700 - 800TL oyuncu kulaklığı önerisi

2017 senesinde almış olduğum eski sürüm Engine 3 ile Windows driver çakışması olan SteelSeries Arctis 3'ün mikrofonu deforme olması ardından kulak pedi de kopunca yeni kulaklık arayışına girdim. Anakartımda Realtek ALC892 ses yongası mevcut. Araştırdığım ilk model; HyperX Cloud II fakat eski...
Top Bottom