Arama sonuçları: *

1. doctur

Eski kulaklığım bu kulaklıklardan iyi gibi geliyor.

Şuan kullandığım kulaklık Gxt 450 trust blizz bu kulaklığı 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim sapasağlam kulaklıktı amataki kuzenim gelene kadar kulaklığı kırınca mecburen yeni kulaklık arayışına girdim sizin önerdiğiniz kulaklıklara baktığımda ne görünüş olarak ne de özelliklerini...
  2. doctur

600 700 TLlik oyuncu kulaklığına ihtiyacım var

Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralığında yada daha altı güzel mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum.
  3. doctur

GamePower Warlord vs GamePower Mihawk hangisini almalıyım?

Beyler bu 2 kulaklık arasında kaldım bütce 500 600 tl arasında maks 700tlye çıkarım beni uzun süre götürebilecek bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şu an ki kulaklıkda gtx 450. GamePower Mihawk...
  4. doctur

Yardım Trust GXT 450 Vs Rampage RM K19 Raging Plus

Bu iki kulaklık arasında hangisi iyidir Not: Trust blizze sahibim
  5. doctur

Yardım 230TLlik kulaklık lazım basustu

Beyler 230TLye kadar mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum kafaustu çoklu platform desteği olan bir kulaklık olursa çok iyi olur
  6. doctur

Yardım Tronsmart Sono benzeri kulaklıklar

Tronsmart sonoya benzeyen kulaklık arıyorum daha iyisi de olur bütçe 230tl 3.5mm Jack olursa daha iyi hem pc hemde telefonda kullanmak istiyorum kafaustu kulaklık arıyorum
  7. doctur

Yardım 230tlye Trendyoldan mikrofonlu kulaklık

Beyler Trendyoldan 230 240 TL'ye mikrofunlu kulaklık arıyorum 3.5mm olursa çok güzel olur
  8. doctur

210₺ye kadar mikrofonlu kulaklık

210tlye kadar oyuncu kulaklığı linkleri ile beraber atarsanız çok iyi olur.
  9. doctur

Yardım Tronsmart sono benzeri kulaklık

Tronsmort sono stoklarda kalmamış kalan varsa atabilir mi linki, tronsmart sona benzeri kulaklık arıyorum varmıdır buna benzer kulaklık çoklu platform desteği olursa çok iyi olur
  10. doctur

Yardım Gamepower magnus 2 ile sn r7 mesh kulaklık arasında kaldım hangisi daha iyidir

Beyler bütçem 160tl hangisi iyiydir https://m.trendyol.com/gamepower/magnus-3-5mm-oyuncu-kulakligi-p-3572406 https://m.trendyol.com/rampage/sn-r7-mesh-gaming-mikrofonlu-kulaklik-oyuncu-kulakligi-p-34707873
  11. doctur

Yardım 160 TL'ye mikrofonlu kulaklık jackli olması lazım

Telefonda bilgisayar da kullana bileceğim bir tane mikrofonlu kulaklık en fazla 160tl olabilir kulakustu
  12. doctur

Yardım 3.5mm jackli mikrofonlu kulaklık 160tllik

Beyler 3.5mmlik iyi ses kasilacak bir mikrofonlu kulaklık arıyorum maksimum 170tl olabilir 3.5mm olması şart kulakustu kulakici farketmez
  13. doctur

180tllik mikrofonlu oyuncu kulaklığı

Beyler 180tlllik kulaklık lazım 3.5mm uclu olursa çok iyi olur telefonda da kullanmak istiyorum kulaklık mikrofonlu olucak
Top Bottom