Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Öneri Maks 1000 TL Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 1000-1300 TL arası ses kalitesi memnun edecek seviyede kulak içi bluetooth kulaklık önerir misiniz? Teşekkürler.
  2. Nicksiz

Yardım Trust Blizz Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Arkadaşlar bugün bu model kulaklığı aldım. Bilindiği üzere malum sanal 7.1 özelliği var. Kulaklık elime geçtikten sonra 7.1 özelliğini test ettim defalarca. Uygulamasından hem 7.1'i kapatıp hem de açık şekilde testler yaptım lakin aralarında beklediğim kadar bir fark hissedemedim. Bu arada...
  3. Nicksiz

80 TL ye İkinci El Trust Blizz Alınır mı?

Dostlarım yakın bir arkadaşım dan 80 TL ye Trust Blizz marka kulaklığı almayı düşünüyorum. Kendisi telefonda kullanmak için almış ama jak girişi olmadığını görünce kullanamadı. Bana eğer alırsam 80 TL ye vericek. Sizce alınır mı? Ve kalitesi nasıldır? Forumda ve internette araştırmalarıma göre...
  4. Nicksiz

Masaüstü Bilgisayarlarda Tek Girişi Olan Kulaklıkların Mikrofonları Kullanılmıyormu?

Dostlarım başlıkta yazdığım gibi bende böyle bir kulaklık var ve pc ye taktığım zaman mikrofonunu kullanamadım. Bir ayarımı varda bende etkin değil yoksa kullanmak için çift uçlumu olması lazım illa? Not: Kulaklığım sıradan mikrofonlu kulakiçi kulaklık
  5. Nicksiz

Yardım Masaüstü Bilgisayarımda Kulaklık Mikrofonunu Kullanamıyorum, Yardım Lütfen

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda discordda olsun herhangi bir uygulamada olsun kulaklık mikrofonumu kullanamıyorum. Karşıdakilerin seslerini duyuyorum ama benim sesim gitmiyor. Bilgisayarım yeni ve ilk denememde böyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisi, fikri olan lütfen yardım edebilirmi...
Top Bottom