Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Anker R50i alınmaya değer mi

Yaklaşık 1,5 yıldır QCY T13 kullanıyorum ve memnundum. Ancak değiştirmeye karar verdim. Sizce R50i iyi bir tercih midir? Verdiğim paraya değer mi?
  2. AhmetN

Anker Soundcore R50i vs P2i

İkisi arasında kaldım, hangisini almalıyım? Ve bu kulaklıkların en öne çıkan özellikleri nedir? - https://api.akakce.com/p/?91757687&rd=30073962 -...
  3. AhmetN

Torima E10 Alınır Mı

https://ty.gl/vxko16hg7l Bu kulaklık alınır mı? 230 TL'ye kadar ne önerirsiniz?
  4. AhmetN

200 TL Bluetooth Kulaklık önerisi

Yerine göre bütçeyi biraz arttırabilirim ama önceliğim 200 TL'yi aşmaması. Sadece müzik ve film için.
  5. AhmetN

300 TL Kulaklık önerisi

Bütçeyi çok fazla aşamam, kafam küçük genellikle müzik, film arada oyun için kullanıcam şimdilik bunu düşünüyorum nasıldır? alınır mı...
  6. AhmetN

JD710 289 TL Alınır Mı?

Valla beklentimin altında kalan fiyat. Ama ben de bu bütçede daha iyisi yoktur diyip sipariş ettim. h.o. mu g.o. mu?
  7. AhmetN

JD 720 vs JD 710 (f/p açısından)

Biliyorum JD 720 daha iyi. Benim sorum fiyatını hakediyor mu? Gaming gecesinde indirimdeymiş bu gece. 300 TL civarına düşerse almalıyım? Yoks ahiç uğraşmayayım JD 710 mu alayım?
  8. AhmetN

James Donkey 710 Alınır Mı?

Akşam indirime giriyormuş, aktif fiyatı 309 TL. Ne kadara düşerse düşsün kesin alıcam gibi. Daha iyisi var mı bu bütçede veya indirime girer mi?
  9. AhmetN

250 TL Kulaklık Önerisi

Bu bütçe civarında kulaklık arıyorum. Şuanlık kafamda Galax Sonar 02 var. Biraz bütçeyi aşıyor ama görünümü falan çok hoşuma gitti. Başka öneriniz var mı?
  10. AhmetN

150 TL Kulaklık Önerisi

Bu bütçede kulaklık arıyorum, oyun ve müzik için. Bu özelliğin adı ne bilmiyorum ama mesela Valo oynarken adamın nereden geldiğini veya PUBG oynarken adamın nerede kıpırdadığını bana hissettirecek bir kulaklık arıyorum. Tercihen kulak içi arıyorum.
  11. AhmetN

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

65-80 TL bütçem var. Şöyle güzel ses kalitesi olan, dışarıya ses geçirmeyen bir kulaklık arıyorum. Ara sıra oyun oynarım ama fazlaca müzik dinlerim o yüzden kulaklığa önem veririm. Bu bütçede ne önerirsiniz?
  12. AhmetN

150-170 TL Kulaklık Önerisi

Dostlar 170 en fazla 200TL hem müzik hem video ve ara sıra oyun amaçlı kulak üstü kulaklık önerisi verir misiniz ? Kablosuz olursa benim için daha iyi olur ama olmazsa kablosuz da olur
Top Bottom