Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Bu 4 kulaklık arasında kaldım

https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/737279-847113-862715-909469/soundpeats-h2_soundpeats-capsule3-pro_soundpeats-mini-pro-hs_soundpeats-engine4/ Fiyatları birbirine yakın 1500 tl Sizce hangisi zaten aynı marka özellik açısından çok benzerler siz olsanız hangisini alırdınız 1712136950...
  2. AlpBeyk

Kablosuz kulaklık önerisi

İyi akşamlar beyler. Aklımdaki markalar anker ve soundpeats Uzun zamandır qcy t17 kullanıyorum (sağ kulaklığı araba ezdi) ve artık değiştirme zamanı geldi. Şöyle kaliteli bişey alasım var hem ses kalitesi açısından (qcy baya kötüydü) hem de rahatlık şarj süresi mikrofon açısından. Kesinlikle...
  3. AlpBeyk

500 1000 TL arası kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

En önemli özellik ses kalitesi hep müzik dinleyen biriyim Bütçe 1000 den yukarı olamaz Ucu lastik uç olsun diğerleri kulağa hiç oturmuyo. Qcy ht05 modeli ve anker r50i güzel geldi sizce nasıldır yoksa başka bi öneri mi yaparsınız.
  4. AlpBeyk

1200 tl civarına bilgiayar için kulaklık önerisi

Oyun oynamak için ana amacı Masaüstü bilgisayarda kullanılıcak Maks 1500 tl olması lazım 1200 tl civarı olsa daha iyi olur. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  5. AlpBeyk

1500 tl altına kulaklık önerisi

Bütçe maks 1500 tl Bilgisayar için istiyorum kablosuz tercih edicem Oyun için alıyorum Ne önerirsiniz
  6. AlpBeyk

Kablosuz telefon kulaklığı tavsiyesi

Kulakiçi ve kablosuz olmasını istiyorum Bütçem ortalama 350 tl
  7. AlpBeyk

Kulaklık önerisi yapabilir misiniz

Bütçem ortalama 200 tl civarı Kablosuz olmasını istiyorum Günlük kullanım için alıcam Telefondan oyun oynamıyorum Tasarımı airpods gibi olmasını istemiyorum yani lastikli ve küçük olmalı
  8. AlpBeyk

Öneri Rampage fury x stokları gelicekmiş

Furylevell hikayesinde paylaşı 1 kaç güne kadar stokları gelicekmiş fiyatı nasıl olur bilmem ama ben 650 tl ye almıştım ve 650 tl ye gayet iyi performansı
  9. AlpBeyk

Dinlediğim sesi karşıya nasıl veririm

Arkadaşımla discorddan konuşurken diyelim ki müzik dinliyorum veya espri yapmak için sesi ona iletmek istiyorum nasıl yapabilirim yapıldığını görmüştüm Edit: kulaklığım rampage fury x 7.1 kablosuz kullanıyorum 1617556093 Bilen varsa cevap verebilir mi ?
  10. AlpBeyk

Kulaklığımda tek taraftan ses geliyor

Rampage fury x kulaklığım var bilgisayarın ekran kartı olmadığı için telefonda kullanıyordum kablolu bir şekilde ve galüba kablosu kırıldı dışında hiçbirşey yok fakat kabloyu oynayınca 2 taraftan da ses geliyo bırakınca yine tek sol tararftan ses geliyor bi çözümü var mı şuan aux kablom yok eğer...
  11. AlpBeyk

Yardım Rampage fury x 7.1 konuşmada karşıya ses gidiyor

Discorddan ve messengerdan denedim ama youtube un sesi karşıya gidiyo mikrofonu kapattığımda ses karşıya gitmiyo hem benim ki hem videonunki. videonun sesini çok azaltıp discordun ses hassasiyetini düşürdüğümdede gitmiyo ama bu seferde ben videonun sesini duyamıyorum arkadaşda benim sesimi kesik...
  12. AlpBeyk

Öneri 100 tl kulaklık önerisi

Canlı derslerde kullanıcağım için mikrofonu kötü olmasın Ses kasabileceğim bir kulaklık olsun Kulaküstü olsun
  13. AlpBeyk

fury x 7.1 çalışmıyor

yeni aldığım rampage fury x kulaklığımda ne 7.1 nede stereo ses ayrımı yapamıyorum sürücüsünü kurdum ve 7.1 i etkinleştirdim ama yine de sesler her iki taraftan aynı geliyor
  14. AlpBeyk

600 TL'ye kulak üstü kulaklık önerisi?

kulaklık konusunda kararsız kaldım benim için en önemli 2 şey uzun süre kullandığımda rahatsız etmemesi ve ses kasmak, genellikle cs:go tarzı oyunlar sevdiğim için. aslında razer kraken T.E. alacaktım ama 850 tl oldu bütçemde 600 tl civarı falan 7.1 olursa iyi olur ses kasmak benim için önemli...
  15. AlpBeyk

kulaklık almayı düşünüyorum

benim için konfor ve ses kasmak çok önemli ona göre cevap veririseniz sevinirim
  16. AlpBeyk

kulaklık almayı düşünüyorum

ses kasmak ve konfor olarak cevap veririseniz iyi olur.
  17. AlpBeyk

kulaklık konusunda kararsız kaldım

Ben da-sıstem 3 almayı düşünüyorum .Bütün ekipmanlarıma karar verdim ama kulaklık konusunda kararsız kaldım benim için en önemli 2 şey uzun süre kullandığımda rahatsız etmemesi ve ses kasmak, genellikle cs:go tarzı oyunlar sevdiğim için. Ben hyperx cloud alpha veya corsair hs50 pro arasında...
Top Bottom