Arama sonuçları: *

1. I

Providyo teknik servisin ürünün ücretli değişimine karar vermesi

Selam, 8 ay önce 5300TL'ye Razer BlackShark V2 Pro kulaklık aldım. Şu ana kadar sorunsuz kullanırken menteşelerden biri çıt etti fırladı, ertesi gün aynı şekilde diğer taraftakide çıktı, ne bir zorlama ne de yere düşürme vs olmadı. Başta çok sorun etmemiştim ama diğer taraftaki menteşede çıkınca...
  2. I

4000-5000TL Wireless Kulaklık Önerisi

Merhaba, 4000-5000TL civarına Wireless kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Kullandığınız veya bildiğiniz bir kulaklık varsa artısıyla ve eksisiyle yazarsanız sevinirim. Benim için kulaklıkta önemli olan özellikler; -Hafiflik ve konfor. -FPS oyunlarında iyi ses kasabilme. -Müzik performansının iyi...
  3. I

2500-4500TL Wireless kulaklık önerisi

Selamlar, 2500-4500TL civarına Wireless kulak üstü bir kulaklık arıyorum (duruma göre bütçeyi arttırabilirim). Kullandığınız veya bildiğiniz bir kulaklık varsa tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Kulaklığı kullanım amacım ve istediğim özellikler; -Hafiflik ve konfor. -FPS oyunlarında iyi...
  4. I

QCY T13 vs Anker Soundcore R100 TWS

Arkadaşlar merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Aradaki fiyat farkına değer mi R100? Sadece müzik dinlemek için kullanacağım, o yüzden müzik kalitesi önemli benim için. Kullanan var mı, memnun musunuz? Ne gibi farklar var aralarında...
  5. I

Müzik dinlemek için 300 TL kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, sporda kullanabilceğim müzik kalitesi iyi olan, bass kalitesi vs. iyi olan bir kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe belirlemedim fakat 200-300TL civarı bir şey arıyorum (duruma göre arttırabilirim bütçeyi)...
  6. I

trust blizz vs rampage drop plus

aralarında ne kadar fark var? almaya değermi drop plus sizce
  7. I

200-250tl civarı kulaklık önerisi

200-250tl civarı kulaklık önerisi
Geri