Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Discord Bağlanınca Bilgisayardan Ses Gelmiyor

Bluetooth kulaklığımla Discord bağlandığımda başka hiçbir yerden ses gelmiyor. YT videosu, oyun sesi vs. Yalnızca konuşmadan geliyor. Ayrıca konuşma sesi kalitesi de acayip kötü geliyor. W11 kullanırken böyle değildi. W10'a geri dönünce böyle oldu.
  2. lerensavasl

300 350TL Bluetooth Kulaklık

kulakta kaba olmayacak bitşey arıyorum. mikrofon kalitesi önemli değil ama ses kalitesi güzel olsun isterim. ne önerirsiniz?
  3. lerensavasl

JBL MS K13 Alınır mı?

https://www.letgo.com/tr-tr/i/sifir-wireless-jbl-ms-k13-bass-kulaklik_9da58b69-8bdf-4312-8ec0-1022f094ef31
  4. lerensavasl

Urbanears Plattan Alınır mı?

Plattan 1 versiyonu alınır mı arkadaşlar? Uygun fiyata denkliyorum ama kalitesine dair çok bir bilgiye erişemiyorum. Video incelemeleri genelde plattan 2'den bahsediyor. Ayrıca hep yabancı uyruklu videolar var. Ne diyorsunuz?
  5. lerensavasl

PoloSmart SoundPro Max Alınır mı?

Sorum başlıkta. Ürünün inceleme videosu;
  6. lerensavasl

JD 710 Kulaklık Pedlerini Nereden Değiştirebilirim?

Gayet uygun bir JD 710'a denk geldim. Ancak pedleri mahvolmuş vaziyette. Pedlerini değiştirip kullanabilirim diye düşünüyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  7. lerensavasl

QKZ Kulaklık Alınır mı?

Genelde müzik ve günlük kullanım amaçlı alacağım. JBL'in bu fiyattaki modellerine yönelmeyi düşünüyordum ancak bunlara denk geldim. İlgimi çekti. Sadece biraz fazla cafcaflı. Kulağımda rahat durur mu durmaz mı şüphelerimin olması yanında memnun kalacak mıyım emin değilim. Bir kaç yorum ve...
  8. lerensavasl

Pro 6 TWS Alınır mı?

60TL gibi bir fiyata geliyor. Alınır mı? Kullananlar memnun mu? Yerine ne önerirsiniz? https://tr.aliexpress.com/item/1005002628818107.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.6f0720eadUNd4t&mp=1
  9. lerensavasl

Y50 TWS Kulaklık Alınır mı?

https://tr.aliexpress.com/item/1005002755670295.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.dd3720eaVHBeMR&mp=1 Arkadaşlar aliexpress kuponu ile ucuza satın almayı düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Bir kaç videosunu izledim, ilgimi çekti ama hep yabancı kaynaklar. Siz ne düşünüyorsunuz? Kupon, vergi...
  10. lerensavasl

Kulaklık Pedi Dönüyor

Arkadaşlar kulaklık pedi dönüp duruyor. Ne döndürdükçe çıkıyor, ne de döndürdükçe daha sıkılaşıyor. Sürekli kendi kendine dönüyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Sol taraf daha ağır, sağ taraf daha gevşek. Ama ikisi de dönüyor. Kulaklık: Sharkoon Skiller SGH30
  11. lerensavasl

Windows Sonic Açılmıyor

Arkadaşlar normalde Uzamsal ses Windows Sonic kullanıyordum. Kulaklığın USB girişini tak çıkar yaptım bir iş için. Ardından bu kapanmış ve tekrar açıp takılamıyorum. Seçilmiyor şuanda.
  12. lerensavasl

Corsair HS 35 Alınır mı?

Çok fazla olumsuz yorum, çok fazla olumlu yorum var. Bu sebeple çoook kararsız kaldım. Bütçem aslında 200 250TL civarında ancak "az daha koy HS35 al" denebilecek bir kulaklıksa bu fiyatlara çıkabilirim. Ne diyorsunuz? Alınmalı mı? Link...
  13. lerensavasl

Tronsmart Sono Uzun Kullanımda Nasıl?

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı planlıyorum ancak kulak pedleri ince olduğu için sanki uzun kullanımda rahatsız edebilir gibi bir hissiyattayım. Sahip olan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi? https://www.teknostore.com/tronsmart-sono-kablolu-kulak-ustu-oyun-kukaligi?ref=akakce&v=1.39.5
  14. lerensavasl

225TL Kulaklık Önerisi

İyi günler arkadaşlar. Kulaklık arayışındayım. Çok önemli kriterlerim var ve uyan bir kulaklık bulamadım. Öncelikle günde 10-12 saat bilgisayardayım. Bu sebeple beni asla rahatsız etmeyecek bir kulaklık olmalı ve kulağımın etrafını sarmalı. Pedi kulağıma temas ettiğinde çok rahatsız oluyorum...
  15. lerensavasl

Corsair H35 Kablosu Ne Kadar Dayanıklı?

Arkadaşlar kablosu çok uzun olduğu için kıvırıp ortadan paket lastiğiyle tutturarak kullanmayı düşündüğüm bu kulaklığın kablosu kauçuk. Ne kadar dayanıklı olur? Çok mu zarar görür?
  16. lerensavasl

Anker Soundcore Life Q10 Oyun için Alınır mı?

Bu kulaklıkla güzel ses kasabilir miyim? Kablosuz bir kulaklık arıyorum. Yerine ne önerirsiniz?
  17. lerensavasl

Uygun Fiyata Kablosuz Kulaklık Önerisi

Kulağımı tamamen saracak, oyun ağırlıklı kablosuz kulaklık arıyorum. Kablolu/kablosuz şekilde de olabilir hani ancak asıl hedefim kablosuz kullanmak. Bütçem kısıtlı. 300TL'yi geçemem. Önerilerinizi bekliyorum.
  18. lerensavasl

8 Kuruş Kulaklıkta Yardım

Arkadaşlar Aliexpress Kes Onu kampanyasından 8 kuruşa linkini verdiğim kulaklık geldi ve elime bugün ulaştı. İlk işim kulaklıkları kutusuna yerleştirmek oldu. Yeşil ışık 81'den 77'ye düştü ve kulaklıklarda bazen mavi, bazen kırmızı yanıyor ve bazende ışığı gidiyor. Takıp çıkarınca ışık yeniden...
  19. lerensavasl

Uygun Fiyatlı Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Şöyle 50-60 TL civarı laptopta kullanmak için ve mikrofonu düzgün olan bir kulaklık arayışındayım. Kulak kısmının büyük olmasını istiyorum. Kulağımın üstünde kalmamalı etrafını sarmalı. Eğer sizin kullandığınız, bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var ise öneride...
  20. lerensavasl

500-500TL Kulaklık ve Mikrofon Önerisi

Başlıktan çok açık arkadaşlar. Yayınlar için kendime bu ikiliyi arıyorum. 500TL Kulaklık ve 500TL Mikrofon önerilerinizi bekliyorum.
Geri