Arama sonuçları: *

1. MazeretimVarAsabiyimBen

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak telefonda kullanması için kablosuz kulaklık alıcam. Iphone kullanıyor ama airpodsa bütçem yetmiyor 1500-2000 lira civarı bütçem yardımcı olur musunuz
  2. MazeretimVarAsabiyimBen

cloud 2 kablolu vs nova 7 wireless

arkadaşlar biliyorum arada çok fiyat farkı var ama performans olarak hangisi daha iyi?
  3. MazeretimVarAsabiyimBen

nova 7 wireless için cs go ayarı yapamadım

arkadaşlar kulaklığı yeni aldım battlefieldde gayet güzel ses kasılıyor ama csde seslerin nereden geldiği hiç belli değil ayarlarıyla oynadım yine düzeltemedim yardımcı olabilecek var mı
  4. MazeretimVarAsabiyimBen

oyun için kulaklık önerir misiniz

bütçem 5000 lira kablosuz kulkalık arıyorum cs go oynuyorum genelde
  5. MazeretimVarAsabiyimBen

arctis 7+ alınır mı veya başka wireles öneriniz var mı?

arkadaşlar 4000-4500 civarı bütçem var cs go oynuyorum kablosuz ve mikrofonu güzel bi kulaklık arıyorum önerilerinizi alabilir miyim
  6. MazeretimVarAsabiyimBen

nova 3 kulaklık alınır mı

selam arkadaşlar fps oyunları özellikle cs go için kulaklık arıyorum nova 3 önerir misiniz veya kablosuz bir öneriniz var mı bütçem 4000e kadar çıkabilir
  7. MazeretimVarAsabiyimBen

3000-4000 lira arası kablosuz oyun kulaklığı önerir misiniz

Genelde cs go bazen de battlefield serilerini oynuyorum ses kasma ve mikrofon kalitesi çok önemli dizi falan izlemiyorum ama müzik dinliyorum, önerilerinizi alabilir miyim
  8. MazeretimVarAsabiyimBen

arctis nova 3 vs cloud 2

Arkadaşlar fps oyunları oynuyorum, bütçem 2500 profesyonel bir kulaklık arıyorum bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım veya başka öneriniz var mı
  9. MazeretimVarAsabiyimBen

Logitech g435 vs Cloud 2

Arkadaşlar CS Go ve Battlefield serilerini oynuyorum, müzik performansı da önemli. G434 kablosuz olması nedeniyle cezbediyor beni ama kalite daha önemli hangisini önerirsiniz?
  10. MazeretimVarAsabiyimBen

Hyperx Cloud 2 alınır mı

2 yıldır Rampage Comfort kullanıyordum memnundum ama bozuldu artık yeni bir şey almak istiyorum 2 bin lira bütçem var Cloud 2 alayım mı yoksa başka öneriniz var mı bilen kullananlar yardımcı olursa sevinirim
  11. MazeretimVarAsabiyimBen

1300 Liraya HyperX Cloud Core alınır mı

https://www.amazon.com.tr/dp/B08HQW9SGP?ref_=cm_sw_r_apin_dp_2X9TW6WMT3VV53H1F1KS&tag=erkekicindirim-28703-21 CS GO, Battlefield gibi online oyunlar oynuyorum. Aktif olarak Rampage Comfort kullanıyorum bu kulaklık şuan indirimde, bu fiyata alınır mı veya daha iyi önerileriniz var mı bu fiyat...
  12. MazeretimVarAsabiyimBen

258 lira rampage comfort alayım mı

n11de saat 6da yüzde 11 indirim kuponu dağıtılacak. o kuponu alıp 290 lira olan rampage comfort alırken kullanıp 258 liraya alacağım sizce almalı mıyım bu fiyata?
  13. MazeretimVarAsabiyimBen

265 liraya Rampage comfort alınır mı

Trendyoldan indirim kuponu ile birlikte 265 liraya rampage comfort alayım mı? kullananlar varsa buyursun anlatsın sorun yaşayan oldu mu ?
  14. MazeretimVarAsabiyimBen

Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım

James Donkey 712--> 260 lira Trust blizz --> 215 lira Tronsmart Sono--> 260 lira Rampage Comfort--> 280 lira Hangisini tercih ettiğinizi ve nedenini yazarsanız sevinirim.
  15. MazeretimVarAsabiyimBen

James Donkey 712 neden bu kadar linç ediliyor?

Bütün sitelerde 300-400 tane yorum var ve %97-98i 5 yıldız vermiş ama forumda jd 712 diyince herkes bi celalleniyor. Arkadaşlar cidden kullanıyor musunuz yoksa kulaktan dolma bilgiler ile mi yorum yapıyorsunuz?
  16. MazeretimVarAsabiyimBen

bu kulaklıklardan hangisini almalıyım

şuanda incehesapta James Donkey kulaklıklarda çok iyi indirim var hangisini almalıyım veya bu fiyata değerler mi James Donkey 710nın fiyatı 200 lira James Donkey 711in fiyatı 200 lira James Donkey 712nin fiyatı 260 lira 712de 60 liraya değecek bi fark var mı ve şuan bi fiyata daha iyileri...
  17. MazeretimVarAsabiyimBen

trust blizz mi tronsmart sono mu

sadece oyun için özellikle cs go oynarken kullanacağım hangisini almalıyım?
  18. MazeretimVarAsabiyimBen

200 lira kulaklık önerir misiniz

sadece oyun özellikle cs go için arıyorum
  19. MazeretimVarAsabiyimBen

150-170 tl kulaklık önerisi

Sadece oyun oynarken kullanacağım. Özellikle CS için alıyorum.
Geri