Arama sonuçları: *

1. serdar baskan

Rampage Drop Plus Driver'ını indiremiyorum.

segmentbilgisayar.com üzerinden 2021'de çıkmış driver'ı indiriyorum fakat bu hatayı veriyor çözümü nedir?
  2. serdar baskan

350TL Civarı Kulaklık Önerisi

Arkadaşım kulaklık istiyor rampage comfort veya drop plus önermeyin lütfen, Mikrofonu kötü olmasın Rahat olması çok önemli Onun dışında gerisi pek önemli değil
  3. serdar baskan

James Donkey 712 alınır mı?

Fiyatından bağımsız olarak soruyorum bir problemi var mı onu merak ettim ve rakiplerine göre nasıl yani?
  4. serdar baskan

Max 400TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 400tl kulaklık lazım arkadaşıma lütfen drop plus harici önerin onun dışında alternatif arıyor rampage sevmediği için lütfen neden drop plus diye sormayın :) (marka kulaklık istiyor) Bunu buldum Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
  5. serdar baskan

Rampage Drop Plus Aldım

Arkadaşlar trendyolda 100tl kuponum vardı 300TL'ye drop plus satın aldım normalde hs50 pro alıcaktım fakat 300tlye bunu kaçıramazdım sizce doğru mu yapmışım?
  6. serdar baskan

Drop plus vs HS50 Pro

Arkadaşlar bu ikisinden birini almak istiyorum hs50 pro daha iyi dediler bana hangisini almalıyım? @Furkan Aslan
  7. serdar baskan

400-450TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar drop plus'ı bir kenara yazdım drop plus dışında başka kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz bütçeyi 500'e aşamam
  8. serdar baskan

JD 712 ve ASUS TUF H3 alınır mı?

Arkadaşlar bu iki kulaklık alınır mı sizce?
  9. serdar baskan

MSI DS502 alınır mı?

Arkadaşlar bu kulaklık gaming gecesinde kaça düşer sizce ve alınır mı? https://www.incehesap.com/msi-ds502-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-31315/
Top Bottom