Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Yardım Garanti servisi ''Razer Blackshark V2 PRO (2023)'' önerdi almalı mıyım?

Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Elimdeki Razer Blackshark v2 Special Edition kulaklığı ses kısma-arttırma tuşu bozulduğu için garantiye göndermiştim. Sizce bunu kabul etmeli miyim? yani ben özellikle USB ses kartlı diye Blackshark v2 almıştım. Anakartımın sesinden memnun değildim. Bu...
  2. cengizovic

Razer Blackshark V2 SE modelin Kraken serisinde karşılığı hangi model?

Razer kulaklığımın ses açma kapama tuşu bozuk olduğu için Bilkom garantiye gönderdim. Değişim istedim ellerinde yokmuş ve iade/değişim raporu verdiler. Bunu gaming.gen.tr sitesine göndermemi istediler. Bugün mail attım ve cevap bekliyorum. Sitesine baktığımda tek Razer Blackshark v2 PRO WHITE...
  3. cengizovic

Razer Blackshark V2 Special Edition aldım, kullananlar yorum yapabilir mi?

2800 TL ye Amazondan bu modeli aldım 3 ay taksitle; https://amzn.eu/d/j8hnOYF Fiyatına göre iyi midir aldığım model? Alternatif önerileriniz var mı bu bütçede? Müzik, film ve oyun odaklı düşünüyorum. Çoğunluk müzik tercihim. Bu modeli almamın diğer sebebi Razer set yapmaktı ve son olarak...
  4. cengizovic

Kulaklığı kasanın arkasına takmak istiyorum hangisine takacağım?

Arkadaşlar kasanın arkasında L-in L-out Mic-in RS-out CS- out falan var ben şimdi hangisini hangisine takacağım yardım eder misiniz? Anakartım B550 gaming plus
  5. cengizovic

170 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar ses kalitesi ve bassı güzel olan bir kulaklık istiyorum hepsiburada üzerinden. Bütçe 170-180TL Terman macunla birlikte 250TL tamamlayıp indirimi kullanmayı düşünüyorum o yüzden kulaklık bütçesi belli. bugün sipariş vereceğim önerilerinizi bekliyorum.
  6. cengizovic

Kulakiçi kulaklık önerisi

Daha önce 3 defa jbl cs100 kullandım. Kalitesi iyi. Buna benzer telefon için kulaklık önerir misiniz. Kaliteli olsun uzun gitsin istiyorum. Bütçe max 100 TL ye kadar çıkabilirim.
Geri