Arama sonuçları: *

1. timury

Airpods alıcam nereden alsam?

Airpods pro 2 nesil almayı düşünüyorum ama nereden alsam karar veremedim evimin yanında mediamarkt ordan alabilirim ama orda 6200 tl bi türkcell mağazasında ise 5700 tl ikisi arasında kararsız kaldım mediamarkt fiyat farkına değermi turkcell mağazasındaki orjinaliğinden şüpheleniyorum fiyatının...
  2. timury

Öneri kulakiçi kulaklık önerisi

yüksek sesle dinlemeyi severim ama ses dışarıya gidince rahatsız ediyor airpods da bu sorunlarla karşılaşıyorum servisde muzik dinlemek için kulak içi kulaklık arıyorum bütçe 50-100 arası
  3. timury

Öneri Bluetooth gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba kendi kulaklığım artık eskimeye başladı yurtdışından gaming kulaklık alacağım ama bluetooth olmasını istiyorum ayrıcı mümkün ise ps4 ile uyumlu olsun
  4. timury

230 tl kulaklık önerisi.

Arkadaşa hediye alacağım mikrofonu var sadece kulaklık lazım cs falan oynuyor max butcem budur.
  5. timury

Kulaklık önerisi 200tl

Arkadaşım kulaklık bakıyor 200 tl civarı bütcesi var önerileriniz varmı?
  6. timury

Razer Tiamat 7.1 V2 kulaklığı kaça satarım?

Bir arkadaş bununla ilgili konu açmış bende merak ettim satmayı düşünüyordum kulaklığımı Sanırsam bendeki Model Razer Tiamat 7.1 v2 ekim ayında alındı sanırsam biraz eski model bir kulakıl hediye gelmişti hiç bir sorunu deride dokulme falan yok ne kadar satarım? 1612868429 2019 ekimde.
Top Bottom