Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Steelseries 7X+ Ayarları

Merhabalar geçenlerde 7x+ satın aldım yeni elime geçti. Kullanmaya başladım fakat aşırı az ses geliyor. Bunun için bir ayar vs. mi yapmak gerekiyor acaba? Ona göre iade edip G733 alacağım.
  2. K

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar şu anda kullanmış olduğum kulaklık bezdirdi beni. Gerek 2-3 saniyelik kopmalar olsun gerek malzeme kalitesi (gerçekten rezalet) olsun gerçekten çok kötü bir kulaklık. İskeleti bantlarla zor tutuyorum. Her tarafı soyuluyor deri kısmının. Bundan dolayı yeni bir kablosuz kulaklığa geçmek...
  3. K

Asus ROG STRIX GO 2.4 Güncelleme Sonrası Bağlanma Sorunu

Arkadaşlar Armoury Crate üzerinden kulaklığımı güncelledim ve güncellemeden sonra hiçbir cihaza dongle ile bağlanamıyorum sadece 3.5 mm jack ile çalışıyor napabilirim?
  4. K

Öneri 250 TL TWS Kulaklık Önerisi

Kardeşime doğum gunu hediyesi alacağım. Oyun gecikmesi az olursa iyi olur çok oyun oynuyor. Bir de müzik performansı önemli. Çok az esneyebilir bütçe.
  5. K

Asus Strix Go 2.4 vs Razer Barracuda X

Dostlar artık son kararımı verip alacağım. Bu ikisinden biri olmak zorunda değil. Bu bütçede daha iyi wireless kulaklik varsa o da olur. Öncelikli amacım rahat olması ve telefon ile de uyumlu olması. Bu arada disarida da az da olsa kullanirim. 1642101298 Oy veren arkadaşlar neye göre...
  6. K

Öneri 1300 TL Kulaklık Önerisi

Kulaküstü kulaklık arıyorum. Wireless olması tercihimdir. Telefonla da uyumlu olursa iyi olur. Bütçem 1300 TL. Eğer gerçekten fiyat farkına değecekse 100 200 TL kadar çıkabilirim.
  7. K

Öneri Kulaküstü Kulaklık Önerisi 300 TL

Merhabalar fazla oyun oynamıyorum. Uzun süre PC başında dersler dolayısı ile geçiriyorum. Uzun kullanımda ağrı yapmayacak, hafif, gözlük takılan kulak üstüne baskı yapmayacak kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe az bir miktar esneyebilir. Önceden Rampage SN-RW1 kullanıyordum. Çok rahatsız...
  8. K

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi 1K

Selamlar herkese. Kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçe 1k tam olarak. Lütfen az daha ekle demeyin 10 TL bile ekleyemem. Kullanma amacım öncelikle oyun olacak ama fps oyuncusu değilim. Sadece arada PUBG giriyorum. Ayak seslerini az çok versin yeterli. Genelde LOL ve hikaye tabanlı oyunlar...
Top Bottom