Arama sonuçları: *

1. Ali_

Kulaklığın jack ının ucu kasada kaldı.

Kulaklığın jack ucu kırıldı ve kırık kısım pc deki jack yerinin içinde kaldı. Dışarı hiç taşmıyor, cımbızla vesaire çıkmaz , nasıl çıkartabilirim?
  2. Ali_

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM...
  3. Ali_

Gamenote H2016D mikrofonlu RGB gaming kulaklık alınır mı??

soru başlıkta 200 tl bütçe var başka önerilerede açığız.
  4. Ali_

200 TL Kablolu kulaklık önerir misiniz??

Arkadaş için kablolu , ses kasıcak , kulaküstü , sağlam bir şey olursa güzel bir şey olur bence güzel şeyler vardır bu paraya herhalde iyisini siz bilirsiniz diye soruyorum. cevapları bekliyorum. bu arada kendisi bunu bulmuş...
  5. Ali_

150 tl kulaklık önerir misiniz? fp

arkadaş kulaklık alıcak kriterleri şu kulaküstü olucak bluteethli olucak ses kasılabilicek fiyat performans sağlam bu özelliklerde bide bluteeth sürümü 5.0 dan düşük olmasın önerilerilerinizi bekliyorum.
  6. Ali_

Gm 6 için 30 35 tl civarı telefon kulaklığı

Kulaklığım bozuldu demin 30 35 tl civarı fp sağlam ve mikrofonu ses kalitesi iyi olan ne ne vardır telefonum gm6
  7. Ali_

Telefon kulaklığı önerisi

Telefon için 25 30 35 tl ye sağlam işimi görücek fiyat performans bi kulaklık lazım mahalledeki telefonculardan 20 tl ye falan alıyorum 2 hafta dayanmıyor.
  8. Ali_

bu ne işe yarar gargardaşlarım

selamun aleyküm arkadaşlar fotoda görmüş olduğunuz kulaklığığmın kabloları usb olan rgb kablosu yeşil olanı takınca kulaklığa ses gidiyor peki ya bu oembik kablo ne işe yarar gardaşlarım bi çözemedim.
Top Bottom