Arama sonuçları: *

1. kozkanat

3000 TL bandında mikrofon önerebilir misiniz?

Hyperx Solocast alacaktım ama 3 bin liraya başka seçenekler var mı bilmiyorum.
  2. kozkanat

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

Hyperx Cloud 3S kullanıyorum ama kulaklığın mikrofonu aşırı aşırı hassas odanın öteki ucundaki birinin konuşmasını çok rahat karşıya iletiyor. O yüzden bu kulaklığı satıp mikrofon konusunda o kadar hassas olmayan bir kulaklık önerir misiniz? 7.1 cart curt benim için önemli değil. Bir kulağım...
  3. kozkanat

Hyperx Cloud 3S Wireless ses neden gecikmeli geliyor?

Yeni aldım. Dün gece 3 arkadaş valorantta sesli sohbet ediyorduk. Bir arkadaşım benim zaten yanımdaydı. Laptopu direkt yanımda açmıştı ve kulaklığı daha takmamıştı yani hoparlördeydi. Valoranttan bizle konuşan arkadaşın sesini önce arkadaşın laptoptan duyuyordum. Yani çok belli 1 2 saniyelik...
  4. kozkanat

Hyperx Solocast fiyatı düşer mi?

Şu an 2k bandında satılıyor. Düşme indirime girme ihtimali var mı sizce?
  5. kozkanat

Hyperx Solocast 2 ülkeye ne zaman gelir?

Solocast 2 çıkmış ve yeni çıkmış. Türkiyeye gelmesi ne kadar sürer? Uzun sürecekse mecbur ilk solocasti alırım
  6. kozkanat

Bluetooth kulaklık önerir misiniz?

Kulakiçi kulaklık ama sağ sol ayrımı olmasın. Sağ kulağım duymadığı icin sağ kulak için olan kulaklığı sola pek takamıyorum. Her iki kulağa da uyumlu kulaklık var mı?
  7. kozkanat

Kablosuz kulaklık önerir misiniz?

Bütçem maksimum 5k olur. Mümkünse mikrofonu iyi olsun başka aradığım bir özellik yok
  8. kozkanat

Öneri Kablosuz kulaklık önerir misiniz?

Bütçem maximum 1700 liralara çıkıyor. Oyun için kullanacağım ama 7.1 gibi bir özelliğe sahip olmasına gerek yok. Sadece mikrofon performansının kötü olmamasını istiyorum. Havit Gamenote Fuxi H7 modeli hem ses kalitesi hem mikrofon kalitesi olarak iyi gibi geldi bana emin olamadım.
Geri