Arama sonuçları: *

1. Gocer

2 model kulaklık arasında kaldım hangisini Önerirsiniz.

JBL Tune Flex NC TWS ANKER Soundcore Liberty 4 NC
  2. Gocer

SteelSeries Arctis 1 Wireless Drıverı varmı Aldım pişman oldum

bugün vatan bilgisayardan aldım 2.5 k ya ses kalitesini beğenmedim bu kulaklığın drıveri varmı bulamadım varsa atabilirmisiniz
  3. Gocer

100 TL telefon için kulaklık önerisi

Beyler bütçem 100 tl max 120 telefonda müzik dinlemek için kullanıcam kablolu veya kablosuz olabilir önemli olan ses kalitesinin iyi olması hepsiburada dan baktım bir çok model var sizin tavsiyeniz nedir ?
  4. Gocer

Gamepower Tinker V2 kullanan varmı ?

kulanan veya bilgisi olan varmı kulaklık hakkında...
  5. Gocer

200-280 TL arası kulaklık önerisi

beyler bütçem 200-280 tl arası oyuncu kulaklıgı arıyorum genel olarak oyun ve müzik dinlemek için kullanıcam bütçem az farkındayım ama yapcak bişey yok bu fiyat bandı için güzel önericeğiniz kulaklık varmı comfort modeli aklımda baska alternatif var ? ( trendyoldan olursa iyi olur indirim kodum...
  6. Gocer

Rampage Rm-k68 Scorpy kullanan varmı ?

bu kulaklıgı almayı düşünüyorum size nasıl kullanan bilen varmı ? https://www.trendyol.com/rampage/rm-k68-scorpy-siyah-usb-7-1-surround-rgb-isik-efektli-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-68926266?boutiqueId=552791&merchantId=106272 veya 200-280 tl arası önerebilecğiniz oyuncu kulaklıgı varmı ?
  7. Gocer

Kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor !!

beyler kulaklıgımın marka modeli rampage sn r7 mesh plus kulaklıgı kasamın arka girişlerine anakarta taktıgım zaman sorunsuz çalışıyor fakat öndeki usb girişlerine taktıgım zaman sağ hoplarlörden ses gelmiyor en az 5 10 kere sök tak yaptım gene aynı kulaklık kablosundada bi sıkıntı yok...
  8. Gocer

Şok 99 tl kulaklığı aldım soru varsa cevaplarım.

soru yukarıda
Top Bottom