Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Razer BlackShark V2 X için USB Ses Kart Önerisi

Arkadaşlar 3.5mm jak girişim bozuk olduğundan şuan kullanamıyorum o yüzden bana ses kartı gerek 1669731867 Bir arkadaş bunu attı bana ama bu ses kartında hem kulaklık hem mikrofon girşi var ama bende tek giriş extra aparat ile kulaklık mikforon olarak ayırıyorsun ayırmadandirek gelen tek girşi...
  2. MR Glemsi

Gamer Power Medusa'dan Cooler Master CH321'e Geçmek

Ses kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba ?
  3. MR Glemsi

300 tl bandında kulaklık

Arkadaşlar şuanda gamepower medusa kullanıyorum kablalor iyice kopmaya başladı vs ve şimdide kablo kırıldığından arada sağ taraftan ses gelmemeye başladı gidici yani bana 300 tl bandında sağlam bir kulaklık önerirmisinz gerekirse biraz daha çıkabilirim fiyatda
  4. MR Glemsi

Gamepower Medusa Bilgisayar açılırken cızırtı olma sorunu

Arkadaşlar şuanda Gamepower medusa kulaklığını kullanıyorum bilgisayar açılırken cızırtı olur masaüstü gelmesine yakın ses kesiliyor ve normal kullanımda daha hiç cızırtı olmuyor yada belki çok küçük oluyordur ben farkında değilim bilmiyorum bu usb girişinden kaynaklımı yoksa kulaklık kaynaklı...
  5. MR Glemsi

3D ses açınca 7.1 daha kötü çalışması

Gamepower Medusa kullanıyorum 3D mod kullanınca 7.1 tam çalışmuıyor soldan sağdan ses veriyor ama tam belli olmuyor 3dyi kapatınca çok daha iyi geliyor bunun nedeni ne ?
  6. MR Glemsi

piyasadaki uygun 7.1 sanal kulaklık

piyasadaki uygun 7.1 örgu kablo ve ortalama microfona sahip kulaklık kulaklıkların linkini atarmısınız ?
  7. MR Glemsi

7.1(sanal değil),örgü kablo kulaklık

Arkadaşlar şuanda gamepower mudusa kullanıyorum ama örgü kablo olmadığı için dolanmalar sonucu yırtılmalar oldu zaten değiştirmek istiyordum piyasada ucuz başlıktaki özelliklere sahip kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum
Geri