Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Ucuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

max 1k olsun çok sık kullanılmayacak günde max 2 3 saat idarelik bi ürün arıyorum hafif olursa iyi olur
  2. B

Öneri 2000 TL Kulaklık Önerisi

Ben direkt razer blackshark v2 düşünüyorum ucuza da buldum fakat yurtdışı sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım...
  3. B

70 TL Kulak içi kulaklık

Bi arkadaş öneri istedi pek hakim değilim bilen kullanan varsa güzel sağlam bir şeyler önerebilir mi
  4. B

Öneri Kulak İçi Kulaklık Önerisi (100 TL)

Sadece müzik dinlemek için kullanılacak Bluetoothlu olursa mükemmel olur açıkçası Xiaominin birkaç modeli var alınabilir mi onlar sahte falan derseniz de JBL C100S düşünüyorum ama bluetoothlu olsa çok iyi olur
  5. B

Öneri Bluetooth'lu Kulak İçi Kulaklık Önerisi (100TL)

Kriterler: Örneğin bisiklet sürerken kulağımdan düşmesi gibi bir sorun olmaması Ses kalitesi fiyat bandında iyi olması Rahat olması Full şarjda da 2-3 saat idare etse yeterli (hiç kullanmadığımdan şarjın ortalama ne kadar gittiğini bilmiyorum) Eski kullandığım kablolu kulaklıklar ucuzdu ve 1...
  6. B

Öneri Telefon ve bilgisayarda müzik dinlemek için kulaklık önerisi

Bluetoothlu kulaklık tercih ederim fakat bu fiyat bandında iyi olmaz derseniz kablolu kulak üstü-içi önerebilirsiniz Xiaomi Note 8 alacağım ve o telefonda kullancağım çoğunlukla video izlerim ama çoğunlukla müzik için bisiklet sürerken kullanacağım için ses düzeyi ve kalitesi de bir o kadar...
  7. B

Öneri Müzik dinlemek için en iyi kulaklık nedir?

BÜTÇE SINIRSIZ Arkadaşlar öyle bi kulaklık olsun ki böyle bass bi şarkıda bastan kafam patlasın böyle kulaklık BUFFFFF etkisi yaratsın kulaklım masaya bırakılınca yerinden hoplasın o kadar iyi bass veren bi kulaklık var mıdır merakımdan soruyorum
  8. B

Yardım Rampage Comfort Driverını Nasıl Kuracağım

arkadaşlar şöyle bir sayfayla yüzyüzeyim nasıl kurulumu tamamlayabilirim
  9. B

Öneri Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar elimde 230 tl bulunuyor ben biraz daha para ekleyip rampage comfort almayı düşünüyorum sizin bu fiyat bandında önerileriniz var mı?
  10. B

Yardım Trust Blizz kulaklıkta mikrofon sorunu

arkadaşlar kulaklığı alalı 3- 3.5 ay oldu 2 aydır kulaklıkta mikrofonla alakalı bir sorun var durup dururken mikrofon sesimi çok kısık almaya başlıyor ama ayarlardan falan kısmıyor bildiğin mikrofon bozuluyor hiç almayacak derecede bir kısıklık bazen böyle olduğunda arkadan cızırtı da...
  11. B

Öneri 150 TL Kulaklık Önerisi

Rahat olması benim için çok önemli rahatlığa öncelik vererekten ses ve mikrofon kalitesi de iyi olursa fena olmaz
  12. B

Rampage KM-21 Nasıldır

arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum pubg mobile oynayacağım çoğunlukla ama kulaklığın ömrünün kısa olmasından korkuyorum 3 ay sonra falan kendı kendıne bozulmasını istemem bu fiyat bandında sizin de öneriniz varsa yazabilirsiniz LİNK...
  13. B

Öneri Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar telefonumda kullanmak için kulaklık alacağım kullanacağım alanlar ise: Pubg Mobile ve Wild Rift gibi oyunlar Video izleme ve discordda konuşma Bu fiyat bandında en f/p ürün hangisidir çabuk bozulmasını istemiyorum açıkçası
  14. B

Öneri Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kullandığım kulaklık hiç rahat değil ve ben kulaklığı çok üzün süre kafamda bulunduruyorum bu yüzden en önemli şey rahatlığı max değeri de bütçeye yazdım bu fiyat bandında en f/p ürünleri yazarsanız sevinirim teşekkürler Rahat Mikrofonu ve ses kalitesi de iyi olsa güzel olur discord...
  15. B

Öneri 100 tl kulaklık önerisi

kriterler: kulak üstü mikrofonlu rahat olursa sevinirim biliyorum bu fiyat bandında bulmak biraz zor fakat 100 tlyi çok aşmadan yapacağınız önerilere açığım
  16. B

Trust Blizz GTX 450 kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor ne yapmalıyım

Arkadaşlar kulaklığı 2 aydır kullanıyorum 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Discord da bir anda sesim karşıdakine gitmemeye başlıyor. gitse bile o kadar kısık ki duyulmuyor ve aşırı cızırtı var kulak tırmalayıcı şekilde yüksek şiddette. Driverı silip kurduğumda düzeldi fakat aynı sorunu yine...
  17. B

N11 den değişim talebi açlan ürün ne zaman elime ulaşır

Elimde Trust Blizz GTX450 kulaklık var ve mikrofonu düzgün çalışmadığı için n11den değişim talbi açtım 03/1/2021 e kadar süresi var eğer bu gün verirsem sizce ortalama ne zaman elime ulaşır
  18. B

Trust Blizz GTX450 Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar Trust Blizz gtx450 kulaklığımın mikrofonu durduk yere ses vermemeye başladı. Mesela Discordda konuşuyorum bi anda sesim gitmemeye başlıyor ilk kez olduğunda driverını silip kurmuştum düzelmişti ama sorun yine oldu bu hafta 3 kere başıma geldi ve konularıma görüntülenme bile gelmiyor...
  19. B

Trust Blizz GTX450 kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

Kulaklığımın mikrofonu 1 haftadır durduk yere bir anda ses vermemeye başlıyor. İlkinde yazılımını silip tekrar kurdum düzeldi diğerlerinde ise kulaklığı çıkarıp biraz beklemiş takmıştım ve çalışmıştı Discordda konuşuken bir anda bu hata oluyor bu durumu nasıl çözebilirim n11den almıştım değişim...
  20. B

Max 100 tl kulaklık önerisi

İstediğim özellikler: Rahat ortalama bir mikrofon ses kaliteesi de bu fiyat bandında iyi olursa güzel olur
Top Bottom