Arama sonuçları: *

1. Umut Ege Özkaya

5000 TL ye Kulaklık + Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar toplam 5000 tl ye kadar bütçem var klavye ve kulaklık alıcam sizce ne olabilir klavye red olursa iyi olur. Şuan aklımda asus rog strix scope ile Asus tuf h3 wireless var
  2. Umut Ege Özkaya

3000 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandığım corsair void elite kulaklığım bu gece bana veda etti sizce 3000 tl bandında kaliteli ne alınabilir wireless olması daha iyi olur
  3. Umut Ege Özkaya

Kulaklığı Bu kısımdan japon ile yapıştırsam zarar gelirmi

Kulaklık bu şekilde üstünden kırıldı bu kısımdan japon yapıştırıcısı ile yapıştırsam zarar gelirmi gelirse başka ne gibi bi çözüm önerirsiniz
  4. Umut Ege Özkaya

void elite soldan biraz daha az ses geliyor

void elite kulaklığım soldan biraz az ses veriyor öyle aşırı fark yok ama neden olabilir ?
  5. Umut Ege Özkaya

500 TL kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

500 TL ye Kadar kulakiçi Bluetooth kulaklık önerir misiniz?
  6. Umut Ege Özkaya

Drop Plus vs hs 50 pro

arkadaşım kulaklık alıcak 400 TL bütçesi var sizce hangisini alsın
  7. Umut Ege Özkaya

Hyperx Cloud Core vs Void Elite

hangisi daha iyi void eltie aldım ama iade edip cloud core alınır mı ? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-void-elite-surround-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1063662995.html...
  8. Umut Ege Özkaya

Void elite ses soldan az geliyor

void elite ses soldan az sağdan daha çok geliyor çözümü nedir
  9. Umut Ege Özkaya

Kulaklık hangi USB girişine takılırsa daha iyi ses verir

Sizce kasanın ön usb sine mi yoksa arka usb sine mi takarsam daha iyi ses verir kulaklık Void Elite
  10. Umut Ege Özkaya

Void Elite kulağımı acıtıyor sebebi nedir

corsair void elite kulağımı acıtıyor sebebi nedir sizce ?
  11. Umut Ege Özkaya

void elite satıp hs60 pro almaya değermi

500 TL ye void elite aldım daha 1 hafta olmadı ama neden bilimiyorum kulaklarımı acıtıyor sizce satıp hs60 pro almaya değermi
  12. Umut Ege Özkaya

Corsair void elite dip ses sorunu

Corsair void elite 7.1 surround kulaklık aldım ama 7.1 i açınca dip ses sorunu oluyor bir çözümü varmıdır
  13. Umut Ege Özkaya

Corsair void elite için en iyi ses ayarları

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik-2/ bu kulaklık için en iyi ses ayalarını atarmısınız
  14. Umut Ege Özkaya

Corsair Void Elite geldi

void elite geldi inceleme yapmayı düşünüyorum yakın zamanda . Bu kulaklığın bi driver i fln varmı ses ayarlamak için varsa atarmısınız
  15. Umut Ege Özkaya

Yeni kulaklığımı aldım h.o mu g.o mu

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik-2/ az önce bu kulaklığı kargoyla beraber 508 TL ye aldım h.o mu g.o mu
  16. Umut Ege Özkaya

HS50 PRO ile HS60 PRO arasında ne kadar fark var

bu iki kulaklık arasında ne kadar fark var fps oyunları oynuyorum çok fark eder mi?
  17. Umut Ege Özkaya

void elite 600 TL ye bulabilirmiyim

Void Elite yi 600 TL ye bulabilirmiyim bulamazsam HS60 PRO alıcam HS60 PRO da 650 olmuş
  18. Umut Ege Özkaya

pc kulak içi kulaklığı görmüyor

kz ed4 kulaklık aldım 1 ay önce 2 haftadır kasa kulaklığı görmüyor önceki haftalarda görüyordu sizce sebebi nedir ? telefonda çalışıyor 1617115074 nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde yaptım
  19. Umut Ege Özkaya

hs60 pro vs void elite

bu 2 kulaklık hakkında çok fazla konu açtım ama her seferinde yeni şeyler öğrenip bunları merak ediyorum hs60 pro da mic sorunu varmış bu doğrumudur ve void elite in mic i iyi midir?
  20. Umut Ege Özkaya

600 TL kulaklık önerisi

600 TL ye kadar kulaklık önerir misiniz? şuan en mantıklı void elite hs50 pro ve hs60 pro var gibi üçününde en uygun fiyatlı olduğu yeri atarmısınız veya bşka öneriniz varmıdır
Top Bottom