Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

Kulaklık Mikrofonunun Sesi Boğuk Vermesi

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda James Donkey 710 marka kulaklık aldım. Kulaklığın ses kalitesi, rahatlığı vs. gerçekten çok güzel. Fakat discordda diğer kişiler sesimin biraz boğuk geldiğini söylüyorlar. Bunu gidermek için herhangi bir ayar yapılabilir mi? Bilgisi olanlar aydınlatırlarsa...
  2. ImPencıl

7.1 Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Kendime 7.1, az da olsa kalite sunabilecek ve özellikle sesi yayılım verip baş ağrısı yapmayacak bir kulaklık bakıyorum. Açıkcası hangi marka kalitelidir ? Kablo kalitesi vs. nasıl hiçbir bilgim yok. Bütçem maksimum 200TL. Mikrofonlu bir kulaklık önerebilirseniz sevinirim.
  3. ImPencıl

Kaliteli Mikrofonu Olan Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar merhabalar. Kendime beni bir süre götürücek mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem 100 TL ile 200 TL arası. Alınan oyuncu kulaklıklarında mikrofon kalite problemi çok yaşanıyormuş. Ben sürekli olarak mikrofona ihtiyaç duyuyorum. Olabildiğince F / P ürün önerirseniz...
  4. ImPencıl

Mobile İçin Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar merhabalar. Ben telefonda oyunlar oynuyorum. Fakat telefon kulaklıkları bir süre kullandıktan sonra kulağı acıtmaya başlıyor. Oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat bilgisayar için olan kulaklıklar mikrofon ve kulaklık olarak 2 jak girişli oluyor. Tek jaklı olarak sürülen oyuncu...
Top Bottom