Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

4000TL IEM Kulaklık Önerisi

bütçem 4000tl civarı aklımda simgot em6l var ama bilemedim daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. genellikle müzik dinleyeceğim ara sıra oyun da oynarım ama oyun çok önemli değil. dengeli ses ve bu bütçede alabileceğim en iyi teknik kaliteyi istiyorum. bütçe 4000tl civarları...
  2. NaberlaneNEsbAtUr

FiiO FH1s 1600TL Alınır Mı?

Aliexpress ilk sipariş indirimi ile birlikte 1600tl ye geliyor başka 1600tl ye kadar kulakiçi kulaklık öneriniz varsa verebilirsiniz. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.. link; AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 998,42TL 59%OFF | FiiO FH1s 2023 1DD + 1ba HIFI kulaklık...
  3. NaberlaneNEsbAtUr

2. El Airpods Pro 2 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Merhaba arkadaşlar abime 2. el airpods pro 2 alacağız 2500tl gibi uygun bir fiyata bulduk faturası var seri numarasını sorguladığımızda 2025 e kadar garantili apple care+ yazıyor. fatura ile kulaklık üzerindeki seri no uyuşuyor başka nelere dikkat etmeliyiz? 1703231031 birde satıcı aynı ilandan...
  4. NaberlaneNEsbAtUr

tcl moveaudio s600 sol tarafından tıkırtı sesi geliyor

bugün elime ulaştı ilk denediğimde farketmemiştim ama kafamı hareket ettirince hafif bir tıkırtı sesi geliyor sanki bir şey monte edilmemiş veya kırılmış gibi ne yapmamı önerirsiniz bu arada hepsiburada satıcısından aldık
  5. NaberlaneNEsbAtUr

çakmaymış 🔥🔥 galaxy buds plus 650tl

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-kulaklik-sm-r175nzkatur-siyah-p-HBV00000R36NW?magaza=CMA%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000R36NW&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
  6. NaberlaneNEsbAtUr

Öneri Asus rog cetra II core kulaklık alınır mı?

Kulaküstü kulaklık saçımı bozduğu ve rahatsız ettiği için ek bir kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum (fps oyunları için) sizce bu kulaklık alınır mı max 800tl ye çıkabilirim Şu an n11 de 608tl...
  7. NaberlaneNEsbAtUr

JBL QUANTUM 400 anılır mı

Merhaba arkadaşlar yarın kulaklık alacağım jbl quantum 400 hem müzik dinleme hem mikrofon kalitesini beğendim almayı düşünüyorum max 1000 tl öneriniz var mıdır başka steelseries arctis 5 nasıldır
  8. NaberlaneNEsbAtUr

corsair hs60 pro alınır mı

650 700 tl lik bi bütçem var ben corsair hs 60 prodan yanayım oyuncu kulaklığı olarak ne önerirsiniz kablolu olsun kesinlikle
  9. NaberlaneNEsbAtUr

1500 tl kulaklık önerisi

0 tlden 1500 tl ye kadar oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz 2000 e çıkabilirim hi res olursa iyi olur yüzde 40 film müzik te izleyeceğim
Top Bottom