200 tl nin en iyi ses kalitesine sahip olan kulaklık hangisidir müzik benim için çok önemli aramada da kullanacağım lütfen fiyatının en güzelini önerin link ile önerirsiniz mutlu olurum
200 tl için bas tiz en güzel müzik zevki yaşatacak kulaklık hangisidir batarya süresi de önemli 1 kere alacağım pişman olmak istemiyorum lütfen fiyatının en iyisini önerin elinizden geldiğince
müzik için ses kalitesi güzel olan ses gecikmesi olmayan kablosuz olarak kullanabileceğim bir kulaklık var mı valorant için kullanacağım ücretleri ne kadar bilmiyorum fakat verebileceğim en yüksek miktar 400
çok müzik dinlerim bass tizler müziğin temizliği çok önemli ve valorant ses kasma + mikrofonun da önemi biraz yüksek sesimde kısık olduğu için mikrofon önemli link ile 2. el önerebileceğiniz kulaklık var mı?
müzikleri çok dinlerim bass tiz vs çok önemli ve valorant için kullanacağım max 300 için en iyi seçenek nedir 1 kere alacağım pişman olmak istemiyorum fiyatının en iyisi hangisidir veya hangileridir
hem ses kasmak için hem müzik dinlemek için en kaliteli en iyi kulaklık hangisidir ?
rampage comfort
tronsmart sono
şimdilik aklımdaki bunlar sizce hangisi daha iyi veya başka öneriniz var mı ? genellikle türkçe rap ve yabancı şarkılar dinliyorum müzik dinlemeyi severim vokaller basslar tiz vs...
kulaklığımın mikrofonu bozuldu mikrofon almak istiyorum sizce fiyatının en iyi olanı cızırtı olmayan mikrofon hangisidir ?
kendi kulaklığımı kullanmaya devam edip ayreten mikrofon kullanacağım
valorant ve cs go gibi oyunlar için, mikrofon mutlaka olmalı ve güzel olmalı 1 kere alacağım pişman olmak istemiyorum kronik sorun ya da bir süre sonra mikrofonda cızırtı kulaklıkta cızırtı gibi sorunlar yaşamak istemiyorum
valorant ve cs go oynuyorum bu oyunlar için 100 150 tl arası en iyi kulaklık hangisidir mikrofon olması çok önemli ışık olması önemli değil fiyatının en iyisi olan kulaklık hangisi ?
(taş çatlasa 200 250 tl ye aralarında ciddi derecede büyük fark var 1 kere al bunu al düzgün al derseniz o...
Tak çıkar yaptım daha alalı 2 ay oldu poly gold 5.1 kulaklık başka bilgisayara taktığım zaman da aynı problem oluyor ön tarafa taktığımda da kasa okumuyor ne yapacağım (sesi bir dinleseniz en kısıkta bile kulaklık hapörlör moduna geçiyor)
hiçbir videoda forumda şarjın en yüksekte ne kadar gittiğini görmedim, ses kalitesi kötü ses seviyesi yüksek diyorlar kzs1d ile arasında ne kadar fark olabilir müziğe öncelik veren biriyim ama kzs1d 3 saatlik süre veriyor ve sanırım müziği çok daha iyi veriyormuş eğer haylou t15 de 3 saat civarı...
Haylou t15 düşünüyordum cızırtı vs diye önermediler ses kalitesi fiyatının en iyisi Bluetooth bağlantı sorunu yaşamayacağım cızırtı sorunu veya ses gecikmesi en düşük olan Bluetooth kulaklık hangisidir ? yoksa t15 mi tercih etmeliyim
1611643447
(kulak içi olmalı)
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-haylou-t15-gaming-ipx5-tws-kablosuz-kulak-ici-fiyati,691484038.html
en iyisi bu olabilir mi bütçe 200 tl kulak içi her öneriye açığım
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-haylou-t15-gaming-ipx5-tws-kablosuz-kulak-ici-fiyati,691484038.html
max bütçe 200 tl en iyisi hangisi sizce
ses kalitesi, oyun oynarken ses gecikmesinin en az olması ve mikrofonlu olması önemli