Arama sonuçları: *

1. Atius

Yardım STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Alınır mı?

1x Logitech G930 2x Logitech G933 2x Logitech G Pro X geçmişim var ve Logitech'ten artık kurtulmayı düşünüyorum hepsinin mutlaka bir yerinde kronik sorun var şuan g pro x kullanıyorum kafamı sağa sola çevirince sağ kulaklıktan hışırtılar geliyor o yüzden Logitech dışı bir kulaklık bakıyorum...
  2. Atius

Yardım Kulak içi oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar selamlar logitech g pro x kullanıyorum ve daha haziranın başında 40 derece olan izmirde yaşıyorum. Kulaklık takmak işkence haline geldi resmen. Kulak içi ses kasabileceğim bir kulaklık önerisi olan var mıdır? veya kulaklık için yazlık ped önerisi de olabilir
  3. Atius

Yardım fifine Ampligame A6T ayarları

fifine Ampligame A6T aldım da arkadaşlar ayarları için yardımcı olur musunuz? ses çok güzel ama sanki wcde konuşuyomuşum gibi gidiyo
  4. Atius

İtopya Fifine Ampligame indirimleri

Uzun zamandır Fifine Ampligame bir mikrofon almak istiyorum şuan itopyada hepsi indirimde hangisini almamı önerirsiniz? bütçe 3k fakat kesin almalısın fark var dediğiniz bir model varsa 4e çıkarım. 1714170132 Arkadaşlar satın alıcam da hangi ürünü önerirsiniz
  5. Atius

Fifine Ampligame A6T 2789 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRVM1CSQ?tag=akakceprime-21&th=1 alınır mı?
  6. Atius

HypreX Duocast alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Duocast-RGB-Siyah-Mikrofon/dp/B0B119XZBK/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.bbGkY1tAlVc7DO3w0OCkeEBR4FHVpGAAN7JFzCZbY07-K5A6n7bayovQYxyxVLN_IohqnpWRs4hyKUMZKhsRtzUlpT2GfNCqZLxrs2klxBI-0FLnYkFTdq71rdm7BU8lUE8PqKsBbdpQquMlmUW2-HqRwYlwJN028YLbK3lF8NyejepB-k5bh2JNp0tk37Ec9V1...
  7. Atius

Yardım Logitech g pro x iade etmeli miyim?

Selamlar logitech g pro x kullanıcısıyım kablounda sorunlar var mikrofon tuşu bozuk ve giriş kısmındaki kablo da soyuldu garanti kapsamında logiteche asla ulaşamadım amazon ile iletişime geçtiğimde para iadesini kabul ettiler sorum şu 1.350tl para iadesi alıp yeni kulaklık mı almalıyım yoksa bu...
  8. Atius

Logitech G Pro X bozuk mu?

Selamlar yaklaşık 7-8 ay önce logitech g pro x aldım fakat mikrofonuyla ilgili sorun yaşıyorum. Tüm profillerini denedim kendim de oynadım fakat hem gelen ses hem giden ses kalitesine göre çok kötü. -Gelen seste oyun içi ses kasarken sesin sağdan soldan geldiği belli fakat genel bir sağ sol...
  9. Atius

Logitech G Pro X Mikrofon Ayarı

Selamlar Logitech G Pro X aldım fakat mikrofon ayarlarını pek yapamadım. Sesim uzaklaşa uzaklaşa gidiyo oynarsam da gürültü azaltmayı tam ayarlayamıyorum burun çekme sesime kadar gidiyo Elinde g pro x için güzel bi ayarı olan var mı? kayıtlı esporcuların ayarları da pek olmadı diğer profillleri...
  10. Atius

Logitech G PRO X vs G PRO X Wireless

Logitech G PRO X almaya karar verdim fakat wireless'in bir farkı var mı normalinden ? normal 1300tl wireless 2800tl bu fiyat farkına değer diyorsanız wireless alıcam 1657495225 Sipariş vericem de fikir verebilecek var mı?
  11. Atius

Öneri Hyprex Cloud Alpha İndirim 999tl

https://www.overgameweb.com/hyperx-cloud-alpha-gaming-kulaklik-hx-hsca-rd/am?ref=akakce&v=1.28.9
  12. Atius

Logitech G PRO X vs Cloud Alpha

Merhaba, iyi bir kulaklık arıyorum. Hem FPS hem normal yaşantı için. Logitech G PRO X HyperX Cloud Alpha Razer BlackShark V2 USB Arasında kaldım. Yorumunuz var mı? Başka önerilere de açığım... G933'ten geçeceğim gıcırtı ve bağlantı problemleri yüzünden.
  13. Atius

Logitech G Pro X destek

Merhaba başlıkta da yazan Logitech G Pro X modelini almak üzreyeyim G933 yapısı ve sorunlarından dolayı logitech kulaklıklarından çok soğudum fakat şuan alınabilecek 2000 TL bandında başka kulaklık bulamadım açıkçası... Bu kulaklık ile ilgili olarak tecrübesi olanlar, al alma diyenler yoruma...
  14. Atius

HypreX Cloud Flight S 7.1

Kendisi iyi midir? https://www.amazon.com.tr/HyperX-Wireless-Kulakl%C4%B1k-HX-HSCFS-SG-WW/dp/B082R1GMV2/ref=sr_1_53?qid=1657409205&s=videogames&sr=1-53&th=1
  15. Atius

GameofZone Kraken indirimi

https://www.gameofzone.com/urun/razer-kraken-yesil-7-1-surround-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.21.9 Bu gerçek mi ya güvenilir mi?
  16. Atius

Oyuncu Kulaklık Önerisi

Logitech G933 Kalitesi tatmış biri olarak yeni kulaklık arıyorum değiştirme sebebim gıcırtı ve bağlantı sorunları öneriniz var mı? HS80 Baktım 1700tllerde fakat 2500lere çıkmış...
  17. Atius

Kulaklık Önerisi / NoLogitech

Şimdi saygılı sevgili çok bilgili kardeşlerim daha önce LOGITECH ile ilgili bir konu açmıştım ve seveni, sevmeyeni olarak her türlü yorum görmüştü, şimdiden söylüyorum logitech bir ürün lütfen önermeyin. G930 G933 ve tekrar G933 durağımın sonuna geldim ses kalitesi ve 7.1i muazzam fakat...
  18. Atius

Neden Logitech almamalısın!

Hani diyosun ya almışken iyi olsun, garantisi olsun, bim a101de satılan 100-200 liralık şeyleri alacağıma logitech alayım kafam rahat olsun onlar çabuk bozuluyo falan heh işte bu konuyu oku. 7 sene önce başladım Logitech seti kullanmaya ama ne set... kol, mouse, kulaklık, klavye, mousepad ne...
Top Bottom