Arama sonuçları: *

1. F

Yardım AirPods pro 2. nesil tekinden ses gelmiyor

airpods pro 2. nesil var androidden kullanıyorum tekine bağlanıyor ancak sağ kulak hiç bi şekilde ses vermiyor çoğu yöntemi denedim. sıfırlamak vs vs. nasıl çözebilirm?
  2. F

(İNCELEME) Arctis 5

Evet çoğu forumda tartışmalara neden olan Arctis 5 e bugün yakından bakacağız. konfor: konfor konusunda hiçbir kulaklık Arctis 5 le kapışamaz konfor arıyorsanız tam sizlik bir kulaklık kendisi. Engine: Engine kısmında hiçbir sorun yok uygulaması gayet anlaşılır...
  3. F

arctis 5 mi? void rgb elite usb mi?

ikisinin de beyazını düşünüyorum n11 den alacağım arctis 5 te karar kılmıştım ancak gelen bazı kötü yorumlardan sonra bir daha sorayım dedim biraz fazla konu oldu ama 800tl yi kötü biryere harcamak istemiyorum
  4. F

800tl arctis 5 alıyorum

arctis 5 almaya karar verdim son kez teyit edeyim dedim sizce nasıl bir karar?
  5. F

Corsair Ca-9011204-eu Void Rgb Elite Kullanan var mı?

kullanan var mı? var ise nasıldır usb li modeli önerir misin kulaktan düşme vs yapıyor diyenler var ve ya başka bi model var mı daha iyiye bütçe 780tl
  6. F

Yardım Corsair CA-9011204-EU VOID RGB ELITE USB nasıldır

nasıl kulaklık almayı düşünüyorum beyazı çok hoşuma gitti 770 tl incelemesini bulamadım usb lisinin bulabilirseniz atar mısınız? alınır mı alınmaz mı neden hangi alternatiflere neden yönelmeliyim?
  7. F

Öneri 780TL Gaming Kulaklik

En guzelinden bir kulaklik ariyorum ne onerirsiniz nedenleri onemli void rgb nasildir cloud 2 bulabilirsem de arctis 5nasildir
  8. F

Bütçem 770 TL'ye cikti hangi kulaklik?

Bu segmenti pek bilmiyorum max 770Tl var onerilerinizi ve nedenlerini bekliyorum tesekkurler.(nedeni onemli)
  9. F

Yardım h7 vs arctis 3

h7 nasıl kulaklık alınır mı arctis 3 alacaktım eğer daha iyiyse h7 alacağım incehesaptan
  10. F

Artık kararımı verdim alıyorum arctis 3

Gecenlerde sormuştum 600 tl bütçe kulaklık ve hs60 steelseries arctis 3 bir de hyperx silver arasında kalmıştım alıyorum bugün son kez iyi bir karar mı diye teyit edeyim dedim sizce nasıl karar arctis 3 u seçmek
  11. F

Hs60 mı arctis 3 mü

Bugun n11 de Hs60 570 TL arctis 3 ise 600 sizce hangisini almalıyım neden her iki kulaklığı kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi nedeni önemli sizce hangisi?
  12. F

Beyler 600 Tl Kulaklik

Hangisini onerirsiniz bu hafta aliyorum artik. Suan steelseries arctis 3 beyaz almayi dusunuyorum sizce?
  13. F

gaming gecesi hakkında

gaming gecesinde arctis 3 gelirse kaç lira bandına düşebilir sizce ?
  14. F

500 tl kulaklık

max 500 tl önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  15. F

beyler arctis 1 almıştım iptal etsem mi

şimdi biraz daha baktım da sanki rampage drop plus daha iyi gibime geldi değiştirsem mi
  16. F

Rampage drop plus vs steelseries arctis 1

Hangisi dersiniz? Maks420tl butcem var
  17. F

Steelseries arctis 1e rakip

Arctis 1e 420tl ye rakip yok mu???
  18. F

Steelseries arctis 1 den daha iyisi var mı 420 TL bütçeye

başlıktanda gördüğünüz üzere alıyorum son kez sormak istedim. daha iyisi var mı
  19. F

hs35 vs arctis 1

corsair hs 35 mi steelseries arctis 1 mi benim için nedenleri daha önemli yoksa daha iyisi var mı bu 2 kulaklıktan başka bütçe 420 tl
  20. F

razer kraken x vs steelseries arctis 1

evet sizce hangisi neden? hangisi daha iyidir ne için
Top Bottom