Arama sonuçları: *

1. blueshdream

Yardım KULAKLIKTAN DOĞRU SESİ ALAMIYORUM

Merhaba dostlar ilk defa iem kulaklık aldım ( 7hz zero 2) bu kulaklığı anakartın arkasında ki yeşil olan jak girişine taktım ve windowstan hoparlor cıkısını seçtim ancak öyle ses geldi ama sesler aşırı tiz geliyor. doğrumu kullanıyorum emin değilim. sadece resimde takılı olan yeşil girişe takıp...
  2. blueshdream

Kulakiçi Kulaklık ? KZ ZSN Pro 2 Alınır mı

Merhaba dostlar, ağır ses kasmalı fps oyunları oynuyorum kablosuz kulaküstü kulaklık kullanıyorum(corsair void elit rgb) ancak biraz da kulakiçi denemek istiyorum. iyi ses kasabileceğim ama fp olan bir kulakiçi kulaklık öneriniz var mı ? KZ ZSN modelini düşünüyorum linkini bırakıyorum kullanan...
  3. blueshdream

Razer seiren mini uyumlu standı

Merhaba dostlar az önce razer seiren mini siparişi verdim. bu mikrofon için uyumlu stand var mı ? bi türlü bulamadım. 1729103037 kullanan yokmu :S 1729112902 ++
  4. blueshdream

kz zsn pro x alıcam ama?

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarda çok uzun vakitler geçiriyorum hem iş hem oyun için ve gözlük kullandığım için kulaküstü kulaklıklar ağrı yapıyor bu yüzden kulakiçi kulaklık olan kz zsn pro x almaya karar verdim ama bu ürün tek jaklı bilgisayar da mikrofonuda kullanabilmek için ayırıcı lazım...
Top Bottom