Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Herkese iyi forumlar bilgisayar için titreşimli 7.1 özellikli bir kablosuz kulaklık arıyorum şuan ki kulaklığımdan çok memnunum lakin kablosu birbirine dolandı ve ne yapsam düzelmedi çok rahatsız ediyor eski kulaklığım rampage pulsar idi yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
  2. OktayD__

Xiomi air dots alınır mı ?

Arkadaşlar iyi geceler kablosuz kulaklık arıyorum bütce:150₺ air dots alınır mı veya önerebileceğiniz bir kablosuz kulaklık var mı
  3. OktayD__

Yardım Mikrofon bir anda bozuldu

Arkadaşlar valorant oynuyordum oyun içi sohbet ederken biri sesin çok kötü geliyor dedi bende ses kaydı yaptım cızırtılı ve basslı bir ses geliyor sesim hiç anlaşılmıyor 1 hafta önce almıştım kulaklığı düşürmedim hiç bir şey yapmadım neden böyle olmuş olabilir?
  4. OktayD__

Yardım Bilgisayar kulaklığı algılamıyor

Arkadaşlar aldığım rampage pulsar kulaklık bugün geldi fakat usb taktığım zaman rgb ışıklar yanıyor ama her hangi bir ses açtığımda ses gelmiyor yazılımı yükledim kulaklığı algılamadı acaba sistemim eski diye desteklemiyormu 7.1 kulaklığı
  5. OktayD__

Öneri En fazla 200₺ bandına kulaklık

Evet en fazla 200₺ olan bir kulaklık istiyorum valorant cs:go gibi oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
  6. OktayD__

Yardım [çözüldü] Bu ne anlama geliyor?

Beyler sa ilk defa kablosuz kulaklık aldım da bu ne anlama geliyor sönmüyor isik
  7. OktayD__

Bass arttırıcı uygulama

Kullandığım kulaklığın bass seviyesi çok düşük varmı şöyle güzel bass arttırıcı bir uygulama?
Geri