Arama sonuçları: *

1. ync_

Corsair Void RGB Elite Carbon Wireless Alınır mı ? (incehesap)

https://www.incehesap.com/corsair-void-rgb-elite-carbon-ca-9011201-eu-kablosuz-gaming-kulaklik-fiyati-48153/ 1000 TL civarına Kablosuz kulaklık arıyorum. Film, Dizi, Müzik, Oyun. Sizce alınır mı ? Nasıldır ?
  2. ync_

1200 TL Wireless Kulaklık Önerisi

İyi forumlar, 1200 TL civarında kablosuz kulaklık arıyorum. Uzun kullanımda rahat olması önemli. 10-15 Saatim bilgisayarda geçiyor. Müzik, Ödev, Ders, Film ve çok az da oyun oynanacak bir kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. ync_

Rampage Fury X Alınır mı ?

Arkadaşlar abim WIRELESS Oyuncu kulaklığı tarzında bir şey istiyor. Şartı tabii ki ; WIRELESS Olması Rahat Olması Kaliteli ve uzun ömürlü olması. Amacı Çoğunlukla Ders ve Film, Müzik, Video, Oyun olacak. Hepsini yapacak yani. Bütçe 400-650 Arası Sizce hala Rampage FURY X alınır mı yoksa daha iyi...
  4. ync_

HyperX Cloud II Aldım !

Arkadaşlar geçen gün bahsettiğim 550 TL'ye 20 ay garantili kulaklığı aldım ve 2 gündür kullanmaktayım.Kulaklığı hiç kullanmamış gibi sanki sıfırdan farksız neredeyse mikrofon kalitesini çok beğendim hem yayın açtım hem de arkadaşlarımın söylentilerine göre bunu söylüyorum.CSGO oynadığım zaman...
  5. ync_

2. el HyperX Cloud II 550 ₺'ya alınır mı?

Arkadaşlar son kez soruyorum 2.el 20 ay garantili fatura kutulu HyperX Cloud 2 alınır mı çok temiz. 550 TL
  6. ync_

HyperX Cloud 2 vs ALPHA

Sizce Cloud 2 mi alpha mı almalıyım 550 TL'ye 20 AY Garantili buldum Cloud 2.Aralarında 7.1 özelliği dışında herhangi bir fark varmıdır.
  7. ync_

HyperX Cloud 2 Alınır mı

Arkadaşlar bir arkadaşımdan 22 ay garantili kutu fatura fealn var 500 e alacağım sizce iyi midir? ?
  8. ync_

Rampage DROP PLUS 2020

Rampage DROP PLUS nasıldır arkadaşlar.Sadece CSGO oynayacağım.Artıları eksileri nelerdir.Almalımıyım 400 TL bütçe var
  9. ync_

400 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 400 TL Kulaklık önerisi istiyorum bütçe aşılabilir.Sadece CSGO oynayacağım. CORSAIR HS60-HS50-HS35 RAZER KRAKEN 7.1 Steelseries Arctis 1 Bunlar arasından yada farklı bir önerisi olan belirtebilirse çok memnun olurum.
  10. ync_

Corsair HS60 PRO vs HyperX Cloud 2

Arkadaşlar 2 kulaklık arasında hangisi tercihiniz olur.Yurtdışından getireceğim.Oyun Oynayacağım
  11. ync_

Gamepower medusa sağ taraftan az ses geliyor

Arkadaşlar gamepower medusa kulaklığım var sag taraftan az sea gelmeye başladı burda yapabileceğim bir şey varmı?
  12. ync_

2020 700 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar 500-800 ARASI Kulaklık önerir misiniz?.Sadece CSGO oynayacağım ve rahat olması çok önemli.
  13. ync_

Kulaklık Tavsiyesi 2020

Arkadaşlar 7.1 muhabbeti nedir sanal ve gerçek hangisi daha iyi ve CSGO için hangisi olması gerek ve 600 TL'ye gerçek 7.1 önerir misiniz?
  14. ync_

7.1 Kulaklık Önerisi 2020

Arkadaşlar 400-700 arası bütçem var f/p bir kulaklık arıyorum.Sadece CSGO oynayacağım ve kulaklıkta en önemli şey Konfor olması gerek.incehesap indiriminde Cloud 2 almalımıyım sizce.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri