Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

300-400 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

300-400 bandında bassları tizleri iyi olan bluetooth kulaklık arıyorum kulakiçi
  2. Connor Kenway

300-350 TL arası Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

300-350 TL fiyat bandında kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum ses kalitesi iyi ve gecikmesi az olan önerilerinizi bekliyorum.
  3. Connor Kenway

Arctis 1 vs HS 50 Pro

Çok ikilemde kaldım arctis 1 389 TL'ye düşmüş ilgimi çekti şayet HS 50 Pro düşünüyordum ama HS 50 Pronun mikrofonu Arctis 1e göre baya zayıf kalıyor gibi görünüyor. birde HS 50 Prodan fazlaca şikayet var o yüzden Arctis 1 daha ilgimi çekti sizce hangi kulaklık beni mikrofon ve müzik kalitesi...
  4. Connor Kenway

Coolermaster CH321 vs HS50 Pro

İtopyada 300 liraya düşmüş ch321 100 TL daha fazla verip HS 50 PRO almaya değer mi?
  5. Connor Kenway

Asus TUF Gaming H7 388 Liraya Alınır mı?

kulaklık arıyorum HS50 PRO ve bunun arasında kaldım alternatif olarakta ch321 düşünüyorum sizce bu fiyata alınır bir kulaklık mı kullanan varsa yazabilirmi?
  6. Connor Kenway

Corsair Hs50 Pro 390 TL'ye alınır mı?

Gerçekten çok kararsız kaldım 3 model arasında Tuf h3 veya Ch321den iyi midir?? Hs50'nin kullanıcı yorumlarına baktım 3 ayda arızalanan çok orası kafamı karıştırdı ürünü uzun süre kullanan varmı?
  7. Connor Kenway

Cooler Master CH321 alınır mı?

450 TL civarlarına Asus tuf h3 ya da bunu almayı düşünüyorum sizce parasına değer mi?
  8. Connor Kenway

Öneri Corsair HS35 alınır mı?

Corsair Hs35 bu dönemde 249 TL gibi bir fiyata düşmüş sizce alınır mı?
  9. Connor Kenway

400 TL bütçe ile Oyuncu Kulaklığı Önerisi

400TL civarlarında kaliteli bir kulaküstü oyuncu kulaklığı arıyorum artık bu fiyata ne kaldıysa...
  10. Connor Kenway

Öneri 200 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar herhangi bir sorunu olmayan 150-200 TL arası Bluetooth kulaklık arıyorum.
  11. Connor Kenway

Öneri 200-300 TL Kulaklık Önerisi

200-300 TL arası kaliteli rahat bir kulaklık arıyorum
  12. Connor Kenway

Steelseries Arctris 1 Nasıl alınır mı? ?

Bime gelen Steelseries Arctris 1i almayı düşünüyorum sizce parasına değermi yoksa birazdaha ucuza daha iyileri bulunabilirmi ?
Geri