Arama sonuçları: *

1. Marku

JBL T560BT alınır mı?

Arkadaşlar 1100 lira civarına sizce alınır mı?
  2. Marku

kulak içi görünmeyen kulaklık önerisi

Ten rengi olsa daha iyi olur. Görünmemesini istiyorum. Bluetooth. 500-600 maksimum olsa iyi olur.
  3. Marku

Bilgisayara çift kulaklık takma.

Arkadaşım yanımda iki tane kulaklığımız var nasıl ikisine de aynı anda ses gidebilir?
  4. Marku

Kablosuz Kulaklık önerisi

İndirimlerden yararlanmak için kablosuz kulaklık arıyorum önerileriniz var mı? Tercihim kulaküstü yönünde ama kulak içi de önerebilirsiniz. Maksimum 400 TL.
  5. Marku

JBL T500BT alacağım fakat orjinal mi

https://www.hepsiburada.com/jbl-t500bt-mikrofonlu-kulakustu-kablosuz-mavi-kulaklik-p-HBV00000EQHOZ?magaza=Luxury+Audio&url_src=and-product-detail sizce buradaki ürün orjinal midir?
  6. Marku

JBL T500BT alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/jbl-t500bt-mikrofonlu-kulakustu-kablosuz-mavi-kulaklik-p-HBV00000EQHOZ?magaza=G%C3%96KHAN%20T%C4%B0KTA%C5%9E&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=135&wt_pc=cimri.c.135.pc sizce alınır mı, basketbol oynarken kullanmak uygun olur mu?
  7. Marku

Klavyede bir tuşa basınca uygulamaları açıyor.

Sorun başlıkta. Mesela v tuşuna basınca pano açılıyor.
  8. Marku

Jd 710 ışık sönmüyor

Pc kapatınca yanmaya devam ediyor ışıkları. Elektrik faturasına etki eder mi? çok fazla ?
  9. Marku

James Donkey 710 aldım

Gamingecesinden 169tlye aldım h.o g.o?
  10. Marku

Gamingecesinden tinker v2 alınır mı??

Soru başlıkta en fazla kaç tl olursa alınır?
  11. Marku

Rampage rm-k23 alınır mı??

Normalde jd710 alacaktim fakat onermediler param sono ya yetmiyor para biriktiripmi alayım sonoyu ? Şuanda canlı derslere girmek içinde kulaklığa ihtiyacım var.
  12. Marku

James Donkey 710 alınır mı? ?

Almayı düşünüyorum maksimum 200tlye başka ürün öneriniz varmı ?
  13. Marku

150-200 tl kulaklık önerisi

Normalde bloody g528c düşünmüştüm 175tlydi fakat pek onerilmemis maksimum 200tl bütçem var.
  14. Marku

Telefon kulaklığıni sadece mikrofon olarak kullanma

Nasıl yapabilirim?
  15. Marku

Kulaklıktan ses gelmiyor

Monitörün girişine takıyorum çalışıyor ama kasada çalışmiyor nasıl yapabilirim?
  16. Marku

Telefon kulaklığını pcde kullanma

Böyle bir şey almayı düşünüyorum bunu almadan yapabilirmiyim?
  17. Marku

Gamenote kulaklık alınır mı? ?

https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-gaming-kulaklik/ Link burda sizce alınır mı? bütçem maksimum 200 TL başka bir öneriniz varmı ?
  18. Marku

Gamepower medusa Alınır mı? ?

Arkadaşlar 239tl gibi bir fiyatı var tronosmart sono dışında bu fiyatlara önerebileceğiniz kulaklık varmı ?
  19. Marku

Max 200tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar Max 200tl gaming kulaklık alacağım varmı öneriniz?
  20. Marku

150 TL civarı kulaklık önerisi

Arkadaşlar nasıl bir kulaklık alabilirim çokta asamiyorum bütçeyi Max 200tl
Top Bottom