Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Kulaklıktan Boğuk Ses Geliyor

Arkadaşlar öncelikle bluetooth anker q30 kulaklığım var. Şu anki sistemimden önce laptop ile bluetooth üzerinden kullanırken herhangi bir sorun yoktu ancak masaüstüne geçip kablolu bağlayınca kulaklıktan boğuk sesler gelmeye başladı. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum ddu ile ses driverinı...
  2. Awerquan

Bluetooth Kulaklık Kopma

Sennheiser hd350bt kulaklığım var ve kulaklık bluetooth 5.0 destekliyor ancak benim pc im bluetooth 4.0 arada bir bağlantı kopuıyor bluetooth 5.0 dongle alsam düzelir mi?
  3. Awerquan

Sennheiser HD350BT Smart Control yazılımında gözükmüyor

Sennheisser hd350bt aldım ancak telefondaki smart controll uygulamasında gözükmüyor.Bunu nasıl çözebilirm
  4. Awerquan

SENNHEİSER HD350BT Nasıl

Senheiser HD350bt Aldım kullananlar görüşlerini belirtebilir mi?
  5. Awerquan

1.1k Kulaklık Önerisi

1100 TL'ye hem telefon hem PC de kullanabileceğim kablosuz kulaklık önerisi istiyorum.
  6. Awerquan

1.1k Max kulaklık önerisi

En fazla 1100 TL ye telefonumda da kablosuz olarak kullanabileceğim güzel hem oyun hem müzik odaklı bir kulaklık önerebilir misiniz
  7. Awerquan

LOGİTECH G PRO X vs Arctis 1 wireless

LOGİTECH G PRO X KALİTESİ NASILDIR? ARCTİS 1 WİRELESS DÜŞÜNÜYORDUM TELEFONDADA KULLANMAK İÇİN G PRO X TELEFONA BAĞLANIR MI VEYA O KADAR FARK VAR MI ARALARINDA
  8. Awerquan

1100 TL KABLOSUZ KULAKLIK

1100 TL YE HEM TELEFONDA HEM PC DE KULLANABİECEĞİM KULAKLIK ÖNEREBİLİR MİSİNİZ
  9. Awerquan

ARCTİS 1 WİRELESS vs arctis 9

Arctis 1 wirelees almayı düşünüyorum aynı zamanda telefonumda kullanacağım için ama arctis 9 ile aralarındaki fiyat farkına gerçekten değer mi arctis 9 da bluetooth olduğunu biliyoyrum
  10. Awerquan

Arctis 3 Bluetotth vs Arctis 1 wirelees

Telefonda da kullanacağım hangisi daha iyi performans verir
  11. Awerquan

Arctis 7 de bluetooth var mıdır

Arctis 7 de bluetooth var mıdır
  12. Awerquan

180 DOLLAR KULAKLIK önerisi

180 Dollar max bütçem var.Hem pc imde hem telefonumda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum telefonumda da kablosuz kullanmak istiyorum Ayrıca pc im de de güzel çalışabilecek bir kulaklık arıyorum yardımcı olursunuz sevinirim
Top Bottom