Arama sonuçları: *

1. MrJosef

Yardım Arcris Prime Kafa Bandı Esneme Sorunu

kulakligi cikartinca fotodaki gibi kafa bandi dusuyor fotolarda vs. boyle gozukmuyordu her zaman gergin gibiydi bunu nasil duzeltebilirim
  2. MrJosef

Arctis Prime ses kalitesi

bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi çok iyi gelmedi razer thx ses kartı ile kullanmama rağmen ne yapabilirim? ve ses tekerleğinden son seste acayip dip ses geliyor + basslar yok denecek kadar az
  3. MrJosef

Arctis 3 mü Arctis Prime mı?

800 lira bütçem var 200 daha ekleyip prime mı almalıyım
  4. MrJosef

Arctis Prime Alınır mı?

Arctis Prime 1k ya alınır mı? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-prime-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1216629846.html?gclid=CjwKCAjwkMeUBhBuEiwA4hpqEJ5vOlyyd8wvqKrEch2Hrn1omxBY2n-tEGh0lb08cTImWYWGL96h1xoCw-IQAvD_BwE 2 yıldır kraken t.e kullanıyorum artık cızırtı...
  5. MrJosef

600 TL'ye Logitech G335 alınır mı?

Sizce alınır mı arkadaşlar yoksa bu fiyatlara daha iyi alternatif var mi
  6. MrJosef

Razer Kraken Tournament Edition Surround Ses Çalışmıyor ve Çok Az Ses Geliyor

Ürün 1 yıllık Razer Kraken T.E. İncehesap üzerinden aldım ilk zamanlarda çok fazla ses geliyordu son 1 aydır ses tekerleği en sonda olmasına rağmen %30-35 gibi ses geliyor. Kalibrasyon testinde ise her taraftan ses gelmesi gerekir iken sadece sağ üstten ve sol üst tarafı kalibre ederken ses...
  7. MrJosef

Şarkıdan değişik bir ses geliyor

Şarkı Spotify üzerinden How You Like That. BLACKPINK'in kendi sayfası üzerinden dinliyorum ama rahatsız edici bir yükselip azalan sinyal sesi gibi bir şey var. Yüksek sesle dinlerken algılayabiliyorum. Sizden ricam açıp bir bakar mısınız? Bu kadar popüler bir şarkıda nasıl böyle bir şey...
  8. MrJosef

Öneri Razer Kraken Tournament Edition Kullanıcı Deneyimi

Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. İncehesap'tan 400 TL'ye aldım. O fiyata o zamanlar Arctis 3 350 TL idi ama ben Razer tercih ettim ve iyiki de etmişim. Kulaklık ses kartsız tam performansının yarısını bile getiremiyor. Ses kartı takıldığı zaman adeta canavara dönüşüyor. 10 dk Bass Boosted...
  9. MrJosef

Corsair HS 70 Wireless İtopyada 599 TL

https://www.itopya.com/corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/
Geri