Arama sonuçları: *

1. Mahir Ertuğrul

Yardım Gamepower Jin Rgb 7.1 alınır mı? ?

Beyler Elimde Void Elite vardı fakat düşürdükten sonra sol kısımdan ses gelmemeye başladı bunu yaptırabilirmiyim bilmiyorum ama şu anlık f/p olarak bulabildiğim tek kulaklık Gamepower Jin fiyatı ise 200TL sizce alınır mı? yoksa başka başka 7.1 önerebilir misiniz?. *Fiyatı çok arttırmayın sadece...
  2. Mahir Ertuğrul

Öneri 100-150 tl arası ışıklı kulaklık önerir misiniz??

Küçük kuzenim bize geldiğinde bendeki kulaklığı görünce çok beğendi bendeki kulaklığı da veremedim sonuçta void elite neyse ben buna hediye olarak kulaklık almak istiyorum max 150 tl ye ne alabilirim ışıklı olması şart.
  3. Mahir Ertuğrul

Öneri Kulaklık yastığı öneri ?

Kulaklık yastıklarım yırtılmaya başladı üzerindeki deri soyulmaya başladı uygun kulaklık yastığıda bulamadım internetten yardımcı olurmusunuz. Şuanki yastık 10cm uzunlugunda 2.5-3 cm yüksekliğinde buna uygun yastık önerir misiniz? ?
  4. Mahir Ertuğrul

Bim Steel Series Arctis 1 alınır mı??

Bime 13 ocakta arctis 1 gelecekmiş ve fiyatıda çok uygun ama 7.1 olup olmadığı yazmıyor sizce alınır mı? ve özellikleri nedir hangi marka kulaklıklarla kapışır ?
  5. Mahir Ertuğrul

Yardım mikrofon üfleme sesi tıkırtı sesi klavye sesi nasıl engellenir

Sesli görüşme sırasında arkadaki sesleri nasıl engelleyebilirim yani bazı mikrofonlara üfleyince sesi otomarik olarak azaltıyor, masaya vurarak tıklattığında sesi engelliyor klavye seslerini engelliyor ben bunu herhangi bir yazılım uzerinden veya windows üzerinden yapabilirmiyim
Top Bottom