Arama sonuçları: *

1. ugo.

Blackshark V2 X Video izlerken sesi discorddaki arkadaşlarım da duyuyor.

Bas konuş kullanmayı sevmiyorum kulukalık ses etkinliğinde duruyor. Discord ayarı böyle, herhangi bir video izlerken veya müzik dinlerken ses kesintisiz bir şekilde olduğum kanala da gidiyor. Bunu daha önce hiçbir kulaklıkta yaşamadım sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba?
  2. ugo.

Max 500 TL 7.1 Kulaklık önerisi.

Başlıkta da belirttiğim gibi bir kulaklık arıyorum, bütçeyi ne yazık ki 1 TL bile aşamam. F/P Bu aralar güzel, kullanılan ve tavsiye edilen bir kulaklık istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  3. ugo.

Sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Selamlar, aşırı kararsız kaldım. HS60 Pro bakıyordum, ona bakarken Void Elite RGB 7.1 gördüm, void elite bakarken Blackshark V2 X gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Benim için önemli olan şarkı dinlerken çok güzel bir ses vermesi, oyunda ses kasabilmem ve mikrofonun temiz anlaşılır olması...
  4. ugo.

Max 400 TL Kulaklık önerisi.

Öncelikle bir sorum var, sizce drop plus mu yoksa h50 pro mu? 2'si de değil ise 400 TL Max kulaklık önerisi yapar mısınız? Ses kalitesi iyi olsun, mikrofonu güzel ve 7.1 bir kulaklık istiyorum.
  5. ugo.

Kulaklık önerisi lazım bütçe 400 tl

Selamlar, umarım iyisinizdir. Max 400 TL kulaklık önerisi lazım 7.1 olmasını istiyorum ses kalitesinin ve mikrofonunun güzel olmasını istiyorum, drop plus düşündüm sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Değerlini yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
  6. ugo.

Kulaklık alacak arkadaşlara önerim

Merhaba hepinize iyi forumlar, deneyimlediğim kadar forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. F/P ürün arıyorsanız asla GamePower marka bir kulaklık tercih etmemenizi öneririm. Kullandığım modeli Tinker 7.1’di ses kalitesi çok güzel diyecek bir lafım yok ama elimden bir kez kayıp düştü ve...
Geri