Arama sonuçları: *

1. Dusmax

1500 2000 TL arası Oyuncu Kulaklığı Önerir misiniz?

Arkadaşlar kablosuz tercih etmek isterim. Bütçe 1.5k 2k arası bütçeyle önerir misiniz? Bütçeyi belki biraz daha yükseltebilirim.
  2. Dusmax

Yardım Corsair Void Elit şarj olmuyor

Arkadaşlar şarja taktım bir anda leşleri söndü şarj ışığı yanmıyor bağlantı kurulmuyor şarjda olmuyor.Yardımcı olabilir misiniz?
  3. Dusmax

Yardım JBL 520BT yağmur suyu geçirir mi?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi şapka takamıyorum kulaklıkla şapka sığmıyo.Fakat kullanmam gerekiyor.
  4. Dusmax

JBL 520BT alınır mı (Kulak Üstü)

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi alınır mı?
  5. Dusmax

Hangi kulaklık daha iyi

https://www.trendyol.com/jbl/tune-510bt-multi-connect-wireless-kulaklik-siyah-p-131099093 https://www.trendyol.com/sony/wh-ch510-siyah-kablosuz-bluetooh-kulak-ustu-kulaklik-p-31882281
  6. Dusmax

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlarbilinen markalardan silikonlu kulaklık önerir misiniz? Silikonsuzda olabilir ama kulağımdam çıkıyordu Redmi Buds 3.Büyüklüğü redmi buds 3'ten küçük silikonsuzda önerebilirsiniz.
  7. Dusmax

Mikrofonum Yankı Yaptırıyor

Arkadaşlar mikrofonum yankı yaptırıyor ve neredeyse çoğu sesi alıyor.Nasıl düzeltebilirim bunu?
  8. Dusmax

Yardım Kulaklıkta Ses Normal ama Valorant'ta Normal Değil

Ses youtube'de falan her şeyde normal fakat Valorant'ta ekolayzerı açmadan hiç bir ses gelmiyor neredeyse sorunu nasıl düzelticem? 1613946386 Ses ekolayzerı açmadan boğuk
  9. Dusmax

Öneri Kulaklık için ses ayarları programı önerebilir misiniz

Dolby acces gibi program önerebilir misiniz ücretsiz.
  10. Dusmax

Yardım Ses kasmak için ekolayzer ayarı nasıl olmalı

Arkadaşlar polosmart kullanıyorum ses kasmak için ekolayzer ayarları nasıl olmalı?
  11. Dusmax

Yardım Polosmart kulaklık ses ayarları nasıl olmalı?

Eski dandik kulaklığımda daha kaliteli alıyordum gibi sesi.Ayar falan mı gerekiyor?
  12. Dusmax

7.1 ses özelliği açık mı kapalı mı nasıl anlıcam?

Başlıkta belirttim.
  13. Dusmax

Yardım Dolby Audio driverı var mı?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var sesleri kaliteli ayarlamak falan için dolby audio kullanmak istiyorum ücretsiz driverı veya programı var mı? 1610972611 @Mehmet Yılmaz abi yükseltme hakkım kalmamış yükseltebilir misin?
  14. Dusmax

125 TL kulaklık önerisi(140 olabilir)

Arkadaşlar maximum 125 mikrofonu ve kulak rahatlığı olsun ve sesi normal seviye yerine bir tık fazla olursa sevinirim.Teşekkürler
  15. Dusmax

100-150 TL arası kulaklık önerisi

Yabancı ülke olur fark etmez değeri 100-150 TL'ye eş değer olsun.
Top Bottom