Arama sonuçları: *

1. Reaper

800 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Kız arkadaşıma bir kulaklık alacağım, o nedenle çok kaba olmaması ile birlikte ses kalitesi ve şarjı iyi olan kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Çok baslı şeyler dinlemiyor, tiz > bas olarak da yazayım da belki yardımcı olur. Düşündüğüm kulaklık Urbanears Luma olmuştu. Bütçe de 700-900 TL arası.
  2. Reaper

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Arkadaşım Kanada'dan gelecek ve ben de ondan sporda ve belki günlük hayatta kullanmak için bir tane kulaküstü kulaklık istedim. İlk olarak Beats Studio 3 olarak düşünüyordum ancak sonradan biraz daha araştırınca Sony WH-1000XM3 ve Sony WH-1000XM4 modellerinin ses ve genel özellikleri açısından...
  3. Reaper

Yardım Mikrofon çalışmıyor, aktif edemiyorum?

Merhabalar, Dün herhangi bir sorun yokken bugün mikrofondan ses karşıya gitmiyor. Discordda kulaklığımın mikrofonu OBS'te de aynı şekilde çıkış aygıtı olarak seçili ama konuştuğum zaman herhangi bir ses almıyor. Böyle de gözüküyor. Alttaki mikrofonun yanındaki barlar konuştukça artıyor devre...
  4. Reaper

Cloud 2 Ses Kartı İle Harici Mikrofon Fark Ettirir mi?

Merhabalar, Anakartım MSİ Z390-A PRO ve ses yongam da ALC892 codec. Cloud 2'yi direkt anakartın arkasındaki girişe taksam ve kulaklıktan çıkan ses kartıyla da harici mikrofonumu kullansam olur mu? Yani mikrofon ses kalitesinde bir artış olur mu? Ya da bu ses yongasıyla Cloud 2'yi ses kartsız...
  5. Reaper

Yardım Bu Kulaklıklar Arasından En İyisi Hangisi?

Selamlar, başlıkta da yazdığı gibi bu dört, beş kulaklık arasında kaldım ve ekim ayı indirimlerinde ya da direkt birini almak istiyorum. Ayrıca 2. el 3 4 ay kullanılmış Cloud 2 Wireless 1100 lira gibi bir fiyata bulabiliyorum. Bunu da düşünebilirim. HyperX Cloud 2 Corsair HS70 Pro Corsair Void...
  6. Reaper

corsair void elite rgb 7.1 wireless vs hyperx cloud 2

Sizce hangisi alınmalı? Amaç %90 fps oyunları oynamak %10 ise film müzik vs.
  7. Reaper

1000 TL Bütçe İle Gaming Kulaklık Önerisi

Merhabalar, Başlıkta da yazdığı gibi 1000 liralık bir bütçem var ve gaming kulaklık almak istiyorum. Şu an halihazırda Rampage Drop Plus kullanıyorum ve farklı bir kulaklığa geçince farkı hissetmek istiyorum. Aklımda olan bazı marka modeller; -HyperX Cloud 2 -Corsair HS70 Pro -Logitec G Pro...
  8. Reaper

Corsair HS70 Kablosuz Alınır Mı?

Merhabalar, Başlıkta da yazıyor, sizce alınır mı? 980 lira gibi bir fiyatı var. Acaba Black Friday'de ucuzlar mı? Ya da bu fiyatlara daha iyi bir wireless bulunabilir mi? Mikrofonuna kötü denmiş ancak benim ekstradan bir mikrofonum var yani çok kötü ise onu kullanabilirim.
  9. Reaper

Gaming Kulaklık Önerisi

Selamlar Genellikle CS:GO Valorant gibi oyunlar oynuyorum, kablosuz olursa çok iyi olur ancak o paraya kablosuz iyi olmaz, kablolu şundan al derseniz kablolu da olur. Bütçem 800-1000 lira arası ama 800'e ne kadar yakın o kadar iyi. Daha önce Rampage Drop Plus kullanıyordum şimdi bunu satıp...
  10. Reaper

Rampage Drop Plus mi yoksa Arctis 3 mu?

Merhaba dostlar, bir arkadasim kulakligini satiyor. Arctis 3 5 6 ay kullanmis ve gayet temiz duruyor. Fiyati da 350 tl. Sizce bu fiyata o kulakligi almak mi yoksa sifir bir Rampage Drop Plus almak mi daha mantikli. Kulaklik amacim CS:GO tarzi oyunlarda ses kasabilmek. Yardimci olursaniz sevinirim.
  11. Reaper

Gaming kulaklik onerisi

Selam dostlar su an James Donkey 711 kullaniyorum ve degistirmek istiyorum. Nedense isiklarindan dolayi rahatsizim. Yerine de 350 400 belki biraz daha fazla butceyle bir kulaklik almak istiyorum. Genellikle CS:GO oynuyorum. Rampage Drop Plus ve Corsair HS35 seceneklerini gordum. Bir tavsiyede...
  12. Reaper

Mikrofon Jack girişini Usb ye çevirmek için ses kartları

Merhaba arkadaşlar bir tane mikrofonum var ve bu mikrofonun kablosu kıvırcık yapıda ve bunu uzatmaya çalıştuığımda da Jack girişi yamuluyor. Bu yüzden bir ses kartı ya da bir Usb dönüştürücü almak istiyorum ancak bunları kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok. Google a usb to dc yazdığımda şu...
  13. Reaper

İkinci el Steelseries Arctis 5 (2019 Edition)

Başlıkta yazdığı gibi kulaklık almak istiyorum. Bütçem 450 lira sizce ikinci el mi almalıyım? Yoksa bu fiyata güzel bir kulaklık ve mikrofon var mıdır? Twitch yayınlarında kullanıp ekstra mikrofon almamayı düşünüyorum bir süre.
  14. Reaper

Twitch yayınları için mikrofon önerisi

Sıfırdan twitch yayınlarına girmek istiyorum ve mikrofon almayı düşünüyorum. Bütçem şu an için çok uçuk değil orta halli mikrofon önerileri bekliyorum. Şu anda sahip olduğum James Donkey 711 kulaklığının mikrofonu başlangıç düzeyi için yeterli olur mu?
Geri