Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Öneri 5K Bütçeye Wireless Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 5k bütçem var wireless kulaklık almak istiyorum, hem oyunlarda kullanabileceğim hem de dizi film izlerken, şarkı dinlerken memnun olacağım bir kulaklık arıyorum. Aklımda Arctis 9, Arctis nova pro, Logitech G733, Blackshark V2 pro var ama karar veremedim, sizin öneriniz nedir bu...
  2. LothbLoki

Çoğunlukla Film ve Müzik Dinlemek İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar şuan benim için önemli olan kulaklığın film izlerken filmdeki ambiyansı yaşatması ve müzik dinlerken basslarının ve tizlerinin dengede olması ( yeni sistem alana kadar çok oyun oynamayacağım, şuanlık sadece bu amaçla kullanacağım ). Bu kulaklıklar arasında kaldım sizce yukarda...
  3. LothbLoki

Öneri Bu Kulaklık Alınır mı?

Arkadaşlar Amazon'da bu kulaklığı buldum. Sizce nasıl bir kulaklık? aranızda bu kulaklık hakkında bilgisi olan ya da kullananınız var mı? Genellikle film ve müzik için kullanmayı düşünüyorum...
  4. LothbLoki

Öneri Kablolu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 200tl bütçede (duruma göre 50tl daha ekleyebilirim) kulak içi kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Jak L şeklinde değilde düz olursa daha iyi olabilir. Genelde yabancı rap ve basslı/remix şarkılar dinliyorum.
  5. LothbLoki

Öneri Sistem sonrası ekipman önerisi

Arkadaşlar sistemi aldıktan sonra 1700tl kalıyor cebime, bunu sırasıyla; kulaklık, mouse ve klavye için kullanıcam. Bu listeden rival 310 ve tuf k7 yi kesinlikle almak istiyorum tavsiye edermisiniz? ( tuf k7 nin alternatifi apex 5 ama k7 optik olduğu için bana daha iyi gibi geliyor, ayrıca bilek...
  6. LothbLoki

Yardım Virtuoso ( se ) sizce nasıl bir kulaklık

Arkadaşlar youtube'ta böyle bir videoya denk geldim; Videonun yorumlarında çöp, kötü tarzı yorumlar yapmışlar. Mikrofonuna söyliyecek sözümüz yok tabii ki. Sizce bu kulaklığın ses kalitesi nasıl aranızda kullananlarınız var mı? Bass'lı şarklılar dinlerken tatmin oluyormusunuz? Oyunlarda rahat ses...
  7. LothbLoki

Öneri Corsair virtuoso vs arctis 9

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-9-pc-kablosuz-oyuncu-kulakligi/ https://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik/ Ses ve mikrofon kalitesi, rahatlığı, karşı tarafın mikrofondan şikayet etmemesi çok önemli benim için, hangisi oyunlar için daha iyi ses kasmama...
Top Bottom